Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Szent Hármasság harmonizációja

Ez a szertartás a Vénusz spirituális erejét hívja segítségül. A napvallás eme rituáléja Ozirisz engedélyével történik és a Szent Hármasság erejével ruházza fel a beavatottat.

A Szent Hármasság a Szent Anyának, a Szent Apának és a Szent Gyermeknek az energiájából áll.

A szent rituálé során egy magas rezgésű vénuszi energiával rendezi az emberekben a szent hármasságot.

 

A vénuszi energia magas rezgésű energiaként a teremtési folyamatokban is részt vett. A Vénusz erejének hatására alakult ki egy híd az emberi test és a lélek között.

Amikor megteremtették az embert, akkor létrehoztak egy csatornát és egy kaput, amelyen át a lélek belép az anyagi valóságba, illetve az anyagi világba és megnyilvánul a fizikai testben.

Ehhez egy isteni energia, egy úgynevezett „lehelet” járul hozzá.

 

Magának a hídnak, amelyen keresztül a lélek megérkezik, a struktúrája áll a vénuszi energiából. Így használták fel például a vénuszi energiákat az ember teremtési folyamatainál.

 

 

Minden ember a keletkezésekor energetikai szempontból még egyensúlyban van.

A Napvallás – mint minden beavató vallás – azt tanítja, hogy női és férfi információkból keletkezik a gyermek, azaz a beavatási úton később végig sétáló élet.

Az ősi egyiptomi templomok közül a denderai és az edfui templomokban tanították az ilyen típusú szertartásokat, melyek a Vénusz erőit hívják be és használják fel.

 

A Szent Hármasság harmonizációja nevű szertartás a Hármasság energiáit harmonizálja, mert ezek többnyire elhangolódtak bennünk: az egyik emberben a női, a másikban a férfi energiák lehetnek túlsúlyban. Így a szertartás a yin-yang egyensúly kialakításában is segíthet, ily módon befolyásolhatja az ember látásmódját.

 

De nem csak a felnőttkori állapotokra hat, hanem a gyerekkoriakra is, mivel a reinkarnációs folyamatok során az újra és újra leszületett lélek hozhat magával előző életeiből olyan emlékeket, beidegződéseket és zavarokat, amelyek akár már gyermekkorban megbonthatják ezt az ideális Hármasságot.

 

A szertartás már igényelhető a naptemplomban. Mindenkinek ajánlott, akik könnyíteni szeretnének a lelkükön és szeretnének hozzájárulni önmaguk fejlesztéséhez, kibontakoztatásához és megváltásához.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..