Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Szent helyek – Földenergia, Ley-vonalak és energiaörvények

Földenergia: nem tudjuk látni vagy megkóstolni és illata sincsen. Viszont, a földenergia hatásait meg lehet tapasztalni az összes ilyen módon. Nem hangos, mégis hallható. Nem lehet megérinteni, mégis határozottan érezhető.

 

http://subharanjangupta.files.wordpress.com/

 

Az őseink tudták, hogy a Ley-vonalak, a földháló és az energiaörvények olyan energiaforrások és központok, amelyeket szentként kell tisztelni. Tisztában voltak azzal, hogy a Földanya kielégíti a fizikai szükségleteiket, meggyógyítja a betegségeiket és kiegyensúlyozza a szellemüket. A Földanya a Földenergia láthatatlan erőit is pótolta. Ők még tisztelettel adóztak e láthatatlan erők hatalma iránt és ismerték azokat a helyeket, ahol kigyógyulhattak a fizikai, az érzelmi és a szellemi kínjaikból. Az ilyen helyeket a Teremtővel való bensőséges összeköttetés helyszíneiként használták az őseink, akik tudták, hogy ezek az energiapontok felemelik az egyéni és a csoportos tudatosságot és táplálják a lelket.

 

Manapság e felgyorsult, technológia-centrikus, zajos 21. században, a tudomány geofizikai anomáliaként (rendellenességként) tekint ezekre a szent központokra. Minthogy ez egy szokatlan dolog, a tudomány felelőssége, hogy megpróbálja meghatározni és névvel ellátni az energiaközpontok fizikáját. Ezzel már világszerte próbálkoztak a mágneses mezők és az olyan elektromos impulzusok által, amelyek lehet, hogy jelen vannak vagy lehet, hogy nincsenek a helyszínen.

A geológusok és a tudósok általában nem tudták megmagyarázni, hogy miért történnek úgy a dolgok, ahogyan. Mindazonáltal a tudós társadalom némi fényt tudott deríteni a Ley-vonalakra, hálókra és örvényekre, még ha nem is teljesen jöttek rá, hogy miért is történnek bizonyos dolgok. Ez a tudományos igazolás a következőt foglalja magában: megmagyarázhatatlan biokémiai változások, amelyek akkor mennek végbe, amikor egy ember e központok egyikébe áll és tény, hogy az erőtér vagy energiaösvény nagyon töltött negatív ionokkal, még a legszárazabb éghajlati körülmények között is.

 

http://theresilientearth.com/

 

Az a különös abban a tudományban és technikában, amivel ezeket az erőközpontokban történő eseményeket határozzák meg, hogy az a technológia, amivel ezt megállapítják, kivétel nélkül minden egyes emberben már létezik.

Minden ember különbözőképpen számol be és lép kölcsönhatásba a különféle erőterekkel, és ezeket a személyes benyomásokat nem lehet technika segítségével mérni. Voltaképpen ahhoz, hogy a legpontosabb méréseket el tudjuk végezni, arra van szükségünk, hogy egy lépéssel hátrébb lépjünk és tanuljunk az elődeinktől.

 

A Ley-vonalnak, a Föld energiahálójának és az energiaörvényeknek az erejét és a befolyását csak egyéni módon lehet megállapítani úgy, hogy a fizikai test a lelket vezetőként, míg a szellemet tolmácsként használja.

 

http://www.alchemyandenergy.com/

 

 

A Ley-vonalak

 

Az energia ritmusai

Valamennyi élő szervezet láthatatlan hatásokat bocsát ki magából. Mi ezeket intuitív és logikai úton érzékeljük, még ha nem is látjuk. Amikor egy mágnes vonzza a vasreszeléket, mi nem látjuk az okát, mégis látjuk az eredményét, másfelől tudjuk, hogy az energia létezik.

 

„A Ley-vonalak sugározzák vagy befogadják az energiákat…”

A Föld egy élő létező és a Föld által kisugárzott láthatatlan erők közül sok kölcsönhatást teremt az ember és a bolygó között. Az egyik ilyen láthatatlan energia a Ley-vonal. Az olykor földi ösvénynek is hívott Ley-vonalakat gyakran nem könnyű felismerni. Néhányan a Ley-vonalakat az emberi test akupunktúrás meridiánjaihoz (energiavezetékeihez) hasonlítják. A testen található bizonyos pontok energiaközpontok, melyek más helyekre vagy helyekről sugározzák ki, illetve fogadják be az energiát. A Ley-vonalak a Föld körül sugározzák ki magukból és gyűjtik be az energiákat.

 

Amikor ezeket az energiaösvényeket feltérképezték Angliában a 21. század elején, úgy tűnt, hogy összekapcsolják az egyik szent helyet a másikkal. Minden egyes ősi civilizáció ismerte a Ley-vonalak útvonalait és tudták, hogyan lehet a már meglévő bőségenergiát felerősíteni. Az amerikai bennszülött kultúrák a „Szellem Ösvényének” nevezték őket. A kínaiak úgy tekintettek rájuk, mint a yin és yang közötti egyensúlyra, míg az ausztrál őslakosok a Hang Útjának hívták őket.

Az elődeink gyakorta keltek útra magányosan, ami lehetővé tette számukra, hogy bensőséges kapcsolat alakuljon ki a fizikai, a szellemi, a lelki részeik és Isten között. Ők még tudták, hogy amikor ezek az energiák kölcsönhatásba lépnek a test fizikai konstrukciójával, akkor az utazó sűrűn megtapasztalja a kiterjesztett én-tudatosság érzését, valamint a középponti spiritualitás érzetét.

 

http://stanislav-milevich.ru/

 

Energiaörvények

 

Energiaörvény – egy szó, ami egy olyan spirális energiát juttat az eszünkbe, mint amilyen a tornádó vagy a szennyvízcsatornába leömlő víz. Azonban, a föld energiaörvényei lényegesen különbözők, mivel az örvényenergia sokrétű. Egy földi energiaörvény lehet elektromos, mágneses vagy elektromágneses. És még ezek a meghatározások is félrevezetőek lehetnek. A mágneses örvény nem jelent szó szerint mágneses mezőt, mint ahogy az elektromos örvény sem vivője az elektromos áramnak. Ezek az elnevezések egy speciális örvénylési pontban keletkező energia hatásait tükrözik vissza. Egy elektromos vortex (örvény) egy energiát adó, energiával töltő helyszín. A mágneses vortex úgy vonzza az energiát, mint ahogyan a mágnes vonzza a vasreszeléket. Az elektromágneses örvények mindkét típus minőségeit magukba ötvözik, így olyan energiákat biztosítanak, melyek vonzanak, élénkítenek és töltenek.

 

Még akkor is, ha az energiaörvényeket a tudósok geofizikai anomáliáknak tekintik, a bennszülött népek a világ minden táján ismerték a vortex energiát és annak területét szent helyként tisztelték. Az ókoriak ismerték, hogyan kell működtetni az energiaörvényeket ahhoz, hogy az én és a szellem megértésének egy magasabb fokát érjék el. Azzal is tisztában voltak, hogy az energiaörvények magukban hordozzák a lehetőségét a test, a lélek és a szellem meggyógyításának.

 

A történelmünk folyamán valaha félretettük ezeket a hagyományokat, azt gondolván, hogy többé már nincs szükségünk rájuk. Tévedtünk. Közülünk most sokan próbálják megtalálni és feléleszteni azt a kapcsolatteremtő harmóniát, amely az ember, a Föld energiája és a Teremtés között természetes módon létezik. Az energiaörvény csupán az egyik Földenergia-forrás, amely teljessé teheti ezt a hármast.

 

forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..