Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Szexuális vonzerő és a csábító aura, valamint azok a férfiak és nők, akik rendelkeznek ezekkel (2. rész)

Hogyan tehet szert az ember szexuális karizmára?

 

Fejlessz szexuális értelemben pozitív attitűdöt!

 

Szokjál le a szexuális lényegeddel és a szexuális vágyaiddal kapcsolatos bűnről/bűntudatról. Engedd meg a magad számára, hogy igazából megünnepelhesd azt, ami a benső világodban van, és fejleszd ki azokat az érzelmi és szociális készségeket, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy megoszthasd valódi önmagadat a szexuális partnereddel és a világ többi részével.

 

1.2

 

Ismerd meg a szexuális lényegedet!

 

A legnagyszerűbb ismeret, amire szert tehetsz akkor, amikor a szexualitásra kerül sor, az, hogy a tested miként reagál a szexuális, a társas vagy a hivatásbeli környezetére. Ha folyamatosan a fejünkben élünk, akkor térjünk vissza a testünkhöz és teljes mértékben lakjuk be azt. Nem arról van szó, hogy a tested mit tehet érted, hanem arról, amit te tehetsz a testeddel, mely olyan szexuális magnetizmust kölcsönöz neked, ami után sóvárogsz.

 

Fejleszd a saját individuális stílusodat!

 

A szexuális vonzerőnk egyedi, énünk személyre szabott kifejeződése. Annak tudatában lenni, hogy egyedülálló módon és csodálatosan lettünk megalkotva, azt mondatja velem, hogy „Szeretem azt, aki vagyok és tudom, hogy te is szeretni fogsz engem.” Ez olyasfajta attitűd, ami mindenkit felizgat és arra sarkall, hogy szóba elegyedjen velünk, vagy ismét találkozzon velünk.

 

Légy ösztönös és kiszámíthatatlan!

 

A spontaneitás és a megjósolhatatlanság a szexuális karizma lelke és olyasvalami, ami által a többi embert megigézhetjük. Dolgozzunk az érzelmi megnyilvánulásaink ösztönösségének fejlesztésén azáltal, hogy minden pillanatban olyan dolgokat viszünk véghez, amiket a belső tudatosságunk vezérel. Hagyj fel az agyalással, a tervezgetéssel, a színleléssel és az önbizalomhiánnyal. Csatlakozz rá a tudatalattidra és engedd szabadjára a fantáziádat. Ereszd el a hajadat és fedezd fel a benned rejtező vadságot.

 

1.4

 

Tanuld meg élvezni az életet!

 

Sokan közülünk túlságosan hajszolják az életet ahhoz, hogy kiélvezhessék, túl zavartak ahhoz, hogy egyszerűek legyenek, túl gazdagok, hogy beérjék azzal, ami elégséges, túl aggodalmaskodóak ahhoz, hogy egészségesek maradjanak, túl hálátlanok, hogy boldogok lehessenek, túlságosan félnek szeretni, s túlságosan kontrollálják a viselkedésüket ahhoz, hogy szabadok lehessenek.

A szexuális vonzerő abbéli képességünktől függ, hogy beleengedjük-e magunkat a pillanatba és benne maradunk-e a pillanatban. Ámde, ahhoz, hogy ki tudjuk élvezni a pillanatot, meg kell tanulnunk értékelni azt. Fejlesszük ki a hála attitűdjét fennálló körülményeink ellenére.

 

Kezdj el érdeklődni más emberek iránt!

 

A szexuális vonzerő nem egy felsőbbrendű viselkedésről szól, vagy arról, hogy mondjuk a magunkét, hanem arról szól, hogy meghallgatunk másokat és kellemessé tesszük számukra, hogy önmagukról beszélhessenek. Munkálkodjunk azon, hogy olyan emberré váljunk, aki mások iránt érdeklődő és nem olyanná, aki azzal van elfoglalva, hogy érdekes legyen.

 

Vedd körül magadat jó barátokkal!

 

Kevés olyan dolog van ezen a világon, amitől úgy érzed magad, mint akinek egy millió dollárja van – a jó barát egy ilyen dolog. A jó barát egy olyan személy, aki bátorít téged és erőd ad ahhoz, hogy eljuss oda és meghódíts a világot. Ápold a különféle barátságaidat, férfiakkal és a nőkkel egyaránt, kiváltképp az egyedülállókkal. Ha sok barátra teszünk szert a másik nem soraiból, az remek módja annak, hogy sok mindent megtudjunk a másik nemről. Ez jobb minden olyan könyvekből olvasott dologtól, ami csupán más emberek véleménye.

 

Emeld a spirituális tudatosságodat

 

A szexuális megtestesülésünk felé tartó utazás egyszersmind a spirituális megvilágosodásunk irányába való haladás is. A szexualitás és a spiritualitás szétválaszthatatlan egymástól. Ne összpontosítsunk úgy az egyikre, hogy közben figyelmen kívül hagyjuk a másikat. Amikor elhanyagoljuk az egyiket, akkor a másik is eltorzul.

 

Kezdjük el áramoltatni ezt az erős, magnetikus energiát és figyeljük meg, hogy az emberek hogyan kezdenek el hirtelen figyelmet tanúsítani irántunk és felénk vonzódni – a nélkül, hogy törekedtünk volna erre!

 

Nem késő belevágni az olyan szexuális vonzerőnk kiművelésébe, amiről eddig csupán álmodoztunk!

 

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..