Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Találkozás az idegenekkel: A Valensole-i ufó, 1965

A legkevésbé ismert ufókkal, illetve idegenekkel való találkozás néhány esete a leghihetőbb és legizgalmasabb, amivel az ember csak találkozhat. Amikor beleásod magadat, észreveszed az eset hitelességét. Felismered a belekeveredett emberek becsületességét és tisztességét. A tények összepasszolnak: a résztvevők nagyon megbízhatóak, a talajon és a növényeken végzett fizikai vizsgálatok eredményei jelzik, hogy valamilyen nem átlagos dolog történt. Senki sem gazdagodott meg és az érintettekre gyakorolt utóhatások is valósak. Úgy vélem, hogy ezt az esetet nagyon érdekesnek fogod találni.

 

 

Az objektum akkora volt, mint egy kisebb autó

 

  1. július 1-én 5:45 körül hajnalban Valensole vidékén (Basses Alpes, Franciaország) egy Maurice Masse nevű gazda éppen a levendulamezőjét szemlélte, amikor egy süvítő hangra lett figyelmes, majd észrevett egy, a közelében álló tojásalakú tárgyat, melynek hat vékony lába és egy központi talapzata volt. Masse később úgy mesélte, hogy a tárgy nagyjából akkora lehetett, mint egy kisebb autó, és két széket is látott a nyitott ajtónyílásban. Ezzel egyidőben két „kis fiút” is észlelt, vagyis olyan emberszerű lényeket, akik kisebbek voltak 4 lábnál (kb. 120 centinél) és szürkéskék egyrészes kezeslábast viseltek. Masse beszámolt arról, hogy olybá tűntek, mint akik marokszámra gyűjtik a levenduláit.

 

Lágy, gurgulázó hangokkal kommunikáltak

 

Elmesélte, hogy nagy, haj nélküli fejük, sima fehér bőrük, hatalmas ázsiai szemük, hegyes álluk volt, valamint kis szájuk ajkak nélkül. Masse hallotta, amint lágy, gurgulázó hangokat adtak ki, mintha kommunikálni próbáltak volna. Amikor közelebb ment, egyikük egy kis „csövet” fogott Masse-ra, amely azonnal mozgásképtelenné tette őt ott, ahol éppen állt. Tudatánál maradt és figyelte, amint befejezik a feladatukat, majd beszállnak a tojásalakú tárgyba, mely felemelkedett és gyorsan elszáguldott, s néhány másodperccel később hirtelen eltűnt. Masse lebénulva a mezőn ácsorgott, majd úgy negyedóra múlva visszanyerte mobilitását.

 

A hatóságoknak adott beszámoló a találkozásról

 

Masse részletesen beszámolt a helyi hatóságoknak a találkozásáról, így Valensole polgármesterének, a plébánosnak és a csendőrségnek. A helyet tüzetesen átvizsgálták és szimmetrikus jeleket találtak a földön éppen azon a helyen, amelyről Masse elmesélte, hogy ott álltak az objektum lábai. Később felfedezték, hogy ott 10 évig nem nőtt levendula.

 

Erőteljes álmosság és négyóránkénti elalvás

 

Négy nappal a találkozást követően Masse-ra mély álmossági rohamok kezdtek törni, melyek hatására az elkövetkezendő hónapokban szinte kényszert érzett arra, hogy naponta több mint 12 órát aludjon.

Az említett humanoid lények által okozott mozgásképtelensége, valamint a későbbi egészségügyi nehézségei dacára Masse pozitív érzésekről számolt be a találkozását illetően. Masse-t jól ismerik és a közösség megbecsült tagja, s valamennyi, az állításait vizsgáló helyi hatóság arra a következtetésre jutott, hogy igazat mondott.

 

Bevizsgálat talaj és növények

 

A Valensole-i esetet a klasszikus ufóbeszámolók egyikének tekintik. A hivatalos és a civil szervek vizsgálatai alátámasztották Masse őszinteségét és tiszta jellemét. Az érintett talaj és növények laboratóriumi vizsgálatai megerősítették, hogy szokatlan esemény történt.

Ezt követően Masse bizalmasan közölte, hogy a találkozó során valamilyen kommunikációfélét élt át az entitásokkal.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.educatinghumanity.com/2011/12/ufo-alien-sighting-valensole-incident.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..