Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

THOT HÁZLEVÉDŐ SZERTARTÁS A NAPVALLÁS KERETÉBEN

Közeledik a 2018-as év, amely Ozirisz éve lesz és a Vénusz fennhatósága alatt fog állni. A 2018-ban felszabaduló újfajta spirituális energiák hatásai között szép számmal szerepelnek a szellemi anomáliák is. Egyre több lehet a hívatlan szellemi látogatónk éjszaka és nappal egyaránt.

 

Korábbi cikkeimben már foglalkoztam ezzel a témával, mivel a Napvallás felkészül ezeknek a nemkívánatos hatásoknak a semlegesítésére és kivédésére:

 

Hathor szellemi védelmet adó szertartása:

http://boldognapot.hu/blog/hathor-szellemi-vedelmet-ado-szertartasa/

 

Szellem elengedő és átvezető szertartás

http://boldognapot.hu/blog/szellem-elengedo-szertartas/

 

Ezúttal egy olyan új szertartást vezetünk be, amely nem egy bizonyos személyre fejti ki óvó-védő hatását, hanem az egész családunkra. Pontosabban Thot segítségével az egész otthonunkra, házunkra vagy lakásunkra kiterjeszthető egy olyan isteni áldás, amely legalább fél évre megkíméli szeretteinket a szellemi lények zaklatásától.

 

Ez az ősi rítus Thot isten közvetítésével megy végbe, akitől a beavatott személy kéri az áldást. A Hold és a Szaturnusz felhasználva levédhető egy ház, annak minden egyes helyisége annak a fehér erőnek a segedelmével, amely távol tartja az összes ártót és ártani akarót a meghatározott háztól.

 

Így gyakorlatilag bármely kiválasztott hely a Föld bármely pontján Thot által védetté tehető, mely védettség legalább fél évig kitart.

 

A további részletekért ezzel kapcsolatban fordulj bizalommal hozzánk a szernap@gmail.com címen.

A SZERTARTÁS KÜLFÖLDRE IS KÉRHETŐ!!!

 

 

Kicsoda Thot isten?

 

A rend kedvéért még ide kívánkozik pár gondolat arról, hogy kicsoda az előbbi szertartás névadója és miért érdemes élni ezzel a rendhagyó lehetőséggel.

A titkos és szent tudományok forrása, az ősi bölcsesség legendás hírű alakja, aki atlantiszi tudása alapján az egyiptomi kultúra kitalálója és megvalósítója volt. Ezenfelül a szent írás (hieroglifikus írás) és a művészetek, valamint a mágia istene. Ré napisten helyettese és támogatója.

Thot többször öltött testet a történelem előtti Egyiptomban különféle korszakokban más és más néven. A történeti korokban legismertebb megnyilvánulása Hermész Triszmegisztoszként ismeretes, a Háromszorosan Hatalmas Hermészként, akinek az alkímia, a mágia, az asztrológia és a kabbala titkait köszönhetjük.  Tudásával számos kultúrát megtermékenyített és elindított a Földön.

Thot az emberiség ősi vallásának (napvallásnak), életszemléletnek és létszemléletének az egyik fő forrása, aki más istenségekkel együtt részt vállalt az emberiség jelen korszakváltásának levezénylésében is. A napvallás számos szertartása az ő közvetítésével és áldásával valósulhat meg.

 

Thotról és az ő teremtésben betöltött különleges szerepéről külön előadásban fogunk szólni a jövőben.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..