Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Titkosítás alól feloldott NSA dokumentum igazolja, hogy elfogtunk 29 földönkívüli üzentet, melyeket megfejtettünk

„A tények túlzottan nagy eltitkolásának következményei sokkal nagyobb veszélyekkel járnak azoknál a veszélyeknél, amelyeket a beismerésük idéz elő. Nagyon súlyos veszélyt rejt magában, hogy fokoznunk kell a biztonságot, s erre majd rá fogják vetni magukat azok az aggodalmaskodók, akik ennek jelentőségét elviszik majd egészen a hivatalos cenzúra és elhallgatás határáig.” – JKF

 

2004. október 21-én a Nemzetbiztonsági Ügynökség engedélyt adott az addig szupertitkosnak számító egyik dokumentum közreadásához (NSA Journal Vol. XIV No 1), amely voltaképpen egy Dr. Howard Campaigne által az NSA számára adott riport.

A riport témája azoknak a földönkívüli üzeneteknek a dekódolása, melyeket a világűrből fogtak be. A dokumentum eredetiségének hitelesítése végett tekintsd meg a következő linket, amely az NSA hivatalos honlapjára vezet téged:

https://www.nsa.gov/public_info/_files/ufo/key_to_et_messages.pdf

 

A beszámolók szerint az üzeneteket a szputnyik műhold csípte el, azonban senki sem rendelkezett olyasfajta tudással, melynek segítségével meg lehetett volna fejteni azokat akkoriban, amikor elfogták azokat.

 

2.1

 

A dokumentum 29 olyan földönkívüli üzenetből áll, amelyeket „Idegen Kódként” fogtak.

 

A cikk az alábbiakban olvasható:

 

A földönkívüli üzenetekhez szolgáló kulcs

 

Dr. Campaigne a „Földönkívüli Intelligenciáról” szóló, a világűrből származó üzenettel állt elő. NSA Technical Journal, Vol. XI. No. 2. Pp 101 ff. A következő cikk szolgáltatja a kulcsot ezekhez az üzenetekhez. A paragrafusszámok az üzenetek sorozatszámával párhuzamban az alábbi függelékben kerültek újra kinyomtatásra. Ez két új szériát tartalmaz – 30 és 31 –, melyek nem voltak benne az előző cikkben.

 

2.2

 

Csupán kevés embernek adatott meg, hogy tudhasson az NSA titkosítás alól feloldott dokumentumának létezéséről, melyre úgy tekintenek, mint ami számos, megcáfolhatatlan bizonyítékot tartalmaz arról, hogy az idegenek igenis léteznek. Vajon miért nem terjedt el és miért nem került megosztásra eddig ez a dokumentum? Miért maradt rejtély?

 

A link felkeresésével az NSA hivatalos honlapjára jutva megtaláljuk ezt a titkosítás alól feloldott dokumentumot, amely a következő címet viseli: A földönkívüli üzenetekhez szolgáló kulcs

 

A hivatalos dokumentumot több mint 10 éve oldották fel, 2004 októberében, viszont rejtélyes módon az akta nem volt hozzáférhető 2011 áprilisáig. Az ufológusok úgy tekintenek erre a dokumentumra, mint a bizonyítékok színe-javára, melyek azt sejtetik, hogy a kormány tudott a naprendszerünkön kívüli Idegen Lényekről.

 

A dokumentumot Dr. Campaigne jegyezte, s egy 29 üzenetből álló füzérből áll, amelyeket a világűrből fogtak. Íme, egy rendkívül érdekes darabka a folyóiratból:

 

„Nemrégiben egy sor a világűrből származó rádióüzenetet hallottunk. Az átvitel nem volt folyamatos, hanem szünetek szabdalták darabokra, melyeket egységekre lehetett bontani, mivel újra meg újra megismétlődtek. A szünetek itt pontozással kerültek jelzésre. A különféle kombinációk az ábécé betűit jelenítették meg, ennél fogva az üzeneteket le lehetett írni. Az első kivételével mindegyik üzentet itt egyetlen egyszer van megadva. Az üzenetek sorozatszáma minden egyes hivatkozáshoz pótolva lett.”

 

A riport szerint Dr. Campaigne egyike a kormánynak dolgozó legjobb kriptográfusoknak és őt gondolták a legjobb választásnak az idegen kódok megfejtése terén.

 

Ma olyan korban élünk, amikor a földönkívüli életről és az ufó-jelenségekről szóló információk olyasfajta dolgok, amelyek mindennapjaink részévé váltak. Több tucat ország online archívumában megszámlálhatatlan,idegen létformákról és a földönkívüli látogatásokról szóló dokumentumot találunk. Mégis, valamilyen rejtélyes oknál fogva senki sem veszi komolyan ezt a dolgot és elemzi ki töviről-hegyire a teljes információt.

 

Fordította: Száraz György

Forrás: ancient-code

http://www.riseearth.com/2015/12/the-unclassified-nsa-document-that.html

Boldog napot!

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..