Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Továbbra is kísértethistóriák keringenek a japán szökőár körül

Egy sereg különös történet és zavartkeltő esemény bukkant felszínre a 2011-es szökőár pusztító nyomdokvizein.

 

http://www.masr11.com/

 

Közel 20 ezer ember vesztette éltét, amikor egy tenger alatti földrengés olyan hatalmas szökőárat hozott létre, amely Japán keleti partjaira csapott le. Miközben az ország és annak lakosai jelenleg is a katasztrófa utáni újjáépítésen fáradoznak, felütötte fejét az áldozatok végzetét övező hátborzongató történetek és kísértethistóriák bizarr szubkultúrája.

 

Néhány ismertebb sztori a Tagajo-i tűzoltóságról szól, amelyre szokatlan telefonhívások sorozata kezdett záporozni. Úgy tűnt, hogy a hívások azokból az épületekből érkeztek, amelyeket a cunami teljen elpusztított, csakhogy ezekben az épületekben többé már nem működtek a telefonvonalak. A rejtélyes telefonhívásoknak csupán akkor szakad vége, amikor a tűzoltók azoknak a szellemeihez kezdtek el imádkozni, akik életüket vesztették.

 

Egy másik, ugyanebből a térségből származó történet egy Sendai taxisofőré, aki azt állította, hogy egy nap egy búskomor kinézetű embert vett fel, aki arra kérte, hogy vigye el őt egy olyan címre, ami a katasztrófában pusztult el. Kis idő múltán a sofőr belepillantott a tükrébe és észrevette, hogy az illető kámforrá vált, ugyanakkor viszont a kért úti célhoz hajtott, majd kinyitotta taxija ajtaját azért, hogy a szellem-utasa ki tudjon szállni és haza tudjon menni.

 

Forrás: Newser.com

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..