Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tudatosságfejlesztő szer Ízisz erejével

Függetlenül attól, ki hova születik erre a Földre, egész életén át fejlesztheti a személyiségét és tökéletesítheti önmagát. Ehhez járul hozzá a napvallás következő rítusa.

 

A napvallás alapfilozófiája, hogy minden embernek előbb vagy utóbb el kell jutnia Önmagához. Mert csakis így lehet önfeledt boldog és lélekben szabad.

 

 

A Tudatosságfejlesztő szer Ízisz erejével elnevezésű rítusunk azt üzeni az embernek, hogy ha pusztán a világ folyamatos mozgását érzékeli, akkor könnyen elveszítheti önmagát az egymást gyors iramban követő változások közepette, mivel a világ az érzékszerveken keresztül mást sem tesz, mint állandóan leköti és szórakoztatja az érzékeket.

Mindenkinek az életében eljő az idő, amikor meg akar szabadulni a nyomasztó gondjaitól és a hátráltató akadályaitól. Az érett személyiség egyik ismérve, hogy nem menekül el sorsa próbatételei elől, hanem megküzd velük.

A napvallás ősi bölcsessége szerint minden nehézség a jellem próbája és fejlesztője. Ha valaki ezt elfogadja, és ekként tekint a sorsára, akkor hagyhatja életének a nemkívánatos pillanatait elmúlni, és csendes-békés szemlélőként megfigyelheti az isteni erők mozgását.

 

Ennek a megfigyelő állapotnak az eléréséhez növelni kell elsősorban a koncentrációs képességünket az egyik oldalon, és meg kell tanulnunk szinte minden körülmény közepette ellazulni a másik oldalon. A külső és a belső világban egyaránt meg lehet teremteni az egyensúlyt, ha letisztult és rendezett környezetet hozunk létre önmagunk körül és önmagunkban.

Kívülről a sok zavaró ingert kell csökkenteni és nem szabad megengedni, hogy bárki vagy bármi bármikor elvonhassa és leköthesse a figyelmünket, ha mi nem óhajtjuk. Belülről pedig a fejben zajló zavaró gondolatokat, múltbéli traumákat kell kiüríteni ahhoz, hogy a valódi béke és csend tudatállapotait megtapasztalhassuk.

 

Amennyiben valaki a fejlődő lélek útját járja, felismeri, hogy csakis rajta múlik, hogy visszanyeri-e lelke hatalmát, vagy megadja magát és szétforgácsolódik a múltjában bekövetkezett és a jövőjében várható események nyomasztó hatásai miatt.

Ezen az úton sokat segíthet a Tudatosságfejlesztő szer Ízisz erejével című szertartásunk is.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..