Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tudatosságfejlesztő szer

Amikor megszületünk erre a világra, karmát is hozunk magunkkal: olyan kérdéseket, melyekre sokszor évekig keressük, de valahogy mégsem leljük meg a válaszokat, olyan feszítő problémákat, melyekre nem találjuk meg egyhamar a megoldásokat. Ebben kívánunk most segíteni.

 

Az igazságkereső, Fényben Élő Ember – így hívjuk a napvallás követőjét – a tudatosságát élete utolsó leheletéig fejleszti és pallérozza. Minél kevésbé feszült és beszűkült az emberi tudatunk, annál tágabbá, magasabbá és letisztultabbá válhat a pillanatnyi tudatállapotunk. Ez azonban fordított irányba is működik: Minél több gond foglalkoztatja az embert, annál ritkábban és annál kevésbé lát tisztán, mert a gondok rátelepednek, megkötik és magukhoz vonzzák a hozzájuk hasonló tudati energiákat. Így az ember könnyen belegabalyodhat egy önsorsrontó körbe és tudattalanul újra meg újra lehangolhatja magát.

 

 

A Fényben Élő olyan életszemléletű embert takar, aki már felkelt a karosszékből és egy ideje fejleszti a tudatosságát azokkal a módszerekkel, amelyeket őseinktől örököltünk. Gyakori kérdés szokott lenni, hogy honnan ismerjük ezeket. Erre a legkönnyebb válaszolni: nem könyvekből!

Az igazi, középkori pálos atyák az eredeti ősmagyar beavató módszereket mintegy „megörökölték” a rejteki életet folytató táltosoktól. A táltosok leszármazási vonala nem csak Nimródig vezethető vissza, hanem sokkal tovább. Az eredeti tanítások részint szájhagyomány útján terjedtek, részint pedig visszaszülettek azok a lelkek, akik a tudást hordozzák. Jómagam a szájhagyományokat és azok írott formáit is igyekszem követni, de egy pillanatig sem tévesztem szem elől mindazt a szent tudást, amit feltárt előttem az Öreg Isten.

 

Hitem szerint minden ember az Öreg Isten/Teremtő által kiszabott útját járja, legfeljebb nem tud róla. A tudatosságfejlesztő szer egyike azoknak a módszereknek, amelyekkel képessé válhatunk az korona csakránkon keresztül olyan energiákat felvenni, amelyek az életfeladataink megoldásai felé terelik a tudatunkat, hogy megtalálhassuk és megérthessük azokat a megoldáskulcsokat, amelyeket eddig nem voltunk képesek felismerni és megérteni az életünkben.

 

 

Az ősi misztériumok és mágikus tanok újra átélhetők, s le fognak szállni az égből. Olykor szent erőterek adják az isteni üzemanyagot a képességeink beindításához, olykor a meditáció és az elcsendesedés nektárjait fogyasztva jutunk el a saját belső bölcsességünkhöz, olykor pedig a szerek – értsd: szertartások – visznek közelebb életcéljainkhoz azáltal, hogy folyamatosan (naponta, kétnaponta, hetente stb.) hangolásokat végeznek rajtunk, melyek észrevehetően megváltoztatják a hozzáállásunkat, az érzékelésünket, a jólétünket és az egész életszemléletünket.

 

A Napvallás keretében olyan vallási, azaz szent és mágikus szertartásokat végzünk minden áldott héten, melyeket őseink is gyakoroltak. Az önismeret, a személyiségfejlesztés, az aurafejlesztés és a különféle zarándoklatok és töltődések segítségével fokról fokra mindenki képes magából felszínre hozni az igazi Önmagát.

Mi a Napvallás módszereivel és eszméivel növeljük magunkban a fényt, a tudatosságot, a szeretetet, a jóságot, a bölcsességet és a lelki erőt, hogy magunk és szeretteink életébe minél több fényt tudjunk sugározni. A tudatosságfejlesztő szer is ebbe a rendbe illeszkedik.

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..