Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tudományos bizonyítékok: A Föld Schumann-rezonanciája emelkedik

Az óind bölcsek az OM szótag frekvenciáját 7,83 Hz-ben állapították meg. Ez történetesen megegyezik a Földanya Schumann-rezonanciaként ismert természetes szívdobbanásával.

A Wikipedia így ír erről: „A Schumann-rezonanciák olyan globális elektromágneses rezgéshullámok, amelyeket a földfelszín és az ionoszféra által létrehozott üregrezonátorban születő villámkisülések gerjesztenek.”

 

1.0

 

E rezonancia frekvenciája éveken keresztül stabilan 7,83 Hz volt a kisebb ingadozásoktól eltekintve. Ez 2014 júniusában érzékelhetően megváltozott. Az Orosz Űrfigyelő Rendszer hirtelen emelkedést jelzett, melynek aktivitása 8,5 Hz körüli volt.

 

Azóta feljegyeztek olyan napokat, amikor a Schumann-rezgés elérte a 16.5 Hz-et. (A grafikon általában némi zölddel vegyített kék, de nem fehér.)

 

Eleinte a berendezések meghibásodására gyanakodtak, azonban valamivel később megtudták, hogy az adatok helyállóak. Mindenki azt kérdezgette, hogy vajon mi okozza az időszakos aktivitást?

 

1.1

 

Vajon a Föld frekvenciája gyorsul fel?

Azóta úgy tartják, hogy a Schumann-frekvencia „összhangban van” az emberi agy alfa- és théta-hullámaival, továbbá erre a gyorsulásra vezethető vissza, hogy miért érezzük gyakorta azt, hogy az idő felgyorsul és az életünk eseményei és változásai nagyobb sebességgel következnek be.

 

Ezek az emelkedő rezonanciák természetesen összefüggésben állnak az emberi agyhullám-tevékenységgel. Tehát ez azt jelenti, hogy változáson megyünk keresztül. Sok évvel ezelőtt kiképeztek az EEG Neurofeedback használatára, ennek köszönhetően megfigyeltem, hogy ezek a szaporább hullámok mennyi mindent árulhatnak el számunkra az emberiség evolúciós változásáról. A 7,83 Hz-es frekvencia egy alfa/théta állapot.

 

Ilyenkor pihenünk vagy álmodozunk – ez egyfajta természetes alapjárat, amelynek során várjuk, hogy valami történjen. A 8,5-16,5 Hz közötti frekvenciatartomány átbillenti az embert a théta tartományból egy sokkal nyugodtabb alfa-állapotba, ahol már sokkal éberebb béta-frekvenciák is kezdenek megjelenni.

 

(Ez megfelel a megismerő jellegű lassú felébredésnek.) A Schumann-rezonancia 12 és 16,5 Hz között ugrott meg hirtelen, amint azt az ábra fehér területei is mutatják. Véleményem szerint ez még érdekesebb.

 

A Neurofeedback-en (idegvisszajelzéses műszeren) a 12-15 Hz közötti tartományt a szenzoros-motorikus ritmus frekvenciájának hívják. Ez az „éber nyugalom” ideális állapotát takarja. A gondolkodásunk tisztán működik és összeszedettebbek vagyunk, ugyanakkor továbbra is az „áramlásban” vagy „megismerő állapotban” vagyunk.

 

1.2

 

Másként fogalmazva, a Földanya éppen a rezgési frekvenciáját változtatja, s talán mi is ezt tesszük. A sok jel közül az egyik az lehet, hogy ébredezünk.

 

A tudósok beszámolóiban az áll, hogy a Föld mágneses mezője, amely hatással van a Schumann-rezonanciára, az elmúlt 2000 évben, de még inkább az elmúlt néhány évben fokozatosan csökkent.

Senki sem tudja, hogy valójában miért. Egy öreg indiai bölcs azt mondta nekem, hogy a Föld mágneses mezőjét az Ősök állították be úgy, hogy blokkolják a valódi örökségünk eredeti emlékeit.

 

Ily módon a lelkek képessé váltak arra, hogy a múlt emlékei által nem akadályozott szabad akarat megtapasztalásából vonjanak le tanulságokat.

 

A bölcs azt állította, hogy a mágneses mező változásai fellazítják ezeket a memória gátakat és egy magasabb igazságra szolgáló tudatosságot ébresztünk fel önmagunkban. Fellebben a fátyol. A szemellenzők lekerülnek. Amennyiben ez így van, akkor ez még érdekesebb kérdéseket vet fel.

 

Bármi is történik, világos, hogy ez a gyorsulás fáradtabbá, kimerültebbé, zavartabbá, lehangoltabbá és még inkább különössé tehet bennünket, ahogyan a saját frekvenciáinkat egyre inkább összehangoljuk az Új Földé rezgésével.

 

Az alkalmazkodás nem mindig könnyű folyamat, viszont tartsuk észben, hogy saját egyedülálló lényünk minden alkotóeleme ébredezik.

 

Source: Trinfinity 8
Via: Humans Are Free

http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/metascience/scientific-evidence-earths-schumann-resonance-is-accelerating/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..