Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tudor Pole rejtélyes teleportációja tisztázatlan maradt

Jelenleg a teleportáció a tudományos-fantasztikum birodalmába tartozik, ugyanakkor néhány tudós úgy véli, hogy a jövőben ténylegesen lehetséges lesz azonnal egyik helyről a másikra jutni.

 

Sok évtizeddel ezelőtt egy Charles Fort nevű tudós bemutatott néhányat azok közül a feljegyzett jelenségek közül, amelyeknek szerinte közük lehetett a teleportációhoz. Rengeteg olyan ember él, akik már megtapasztalták a teleportációt. De akkor miként is lehetséges, hogy hiányzik a megfelelő technológia?

 

Az egyik legfurcsább eset Gil Pérezzel történt. Ő egy 16. századi katona és őr volt, aki spontán módon Manilából Mexikóban termett. Ez az eset a mai napig megválaszolásra vár.

 

Egy másik izgalmas teleportációs beszámoló kerül említésre A Csendes Út könyvében, melyet Tudor Pole írt, aki állítása szerint otthonától több mérföldre teleportálódott egy esős decemberi estén.

 

Gil Pérez teleportációja

 

Tudor Wellesley Pole őrnagy (1884-1968) egy ünnepelt híres médium és számos könyv szerzője volt. Nagy érdeklődést mutatott a spiritualitás, az artúri legenda, a Szent Grál és a bahái (bahá’í) hit iránt, amely minden vallás lényegi értékét tanítja, illetve az összes ember egységét és egyenlőségét hirdeti.

 

Pole szerint erre a különös esetre akkor került sor, amikor egy vidéki állomáson ücsörgött néhány mérföldre Sussexi otthonától. Pole a londoni vonatra várt, mely a rossz időjárás miatt késett és az utolsó busz már elment. Mivel pedig taxi sem volt a közelben, ezért csak így tudott hazajutni.

 

Öt perccel hat óra előtt azon volt, hogy mielőbb hazaérjen, mert 6-kor fontos telefonhívást várt. Semmi esélye nem volt az állomásról telefonálni, mivel a vonalak nem működtek.

 

Három perccel hat előtt valami nagyon különös dolog történt. Fogalma sem volt arról, hogyan és mi által, de Pole hirtelen az otthoni előszobájában állt, ami jó másfél mérföld távolságban volt, s az óra hatot ütött. Valamilyen ismeretlen és rejtélyes erő a vonatállomásról egyenesen hazavitte éppen akkorra, amikorra a telefonhívást várta.

 

Miután befejezte a telefonbeszélgetést, Pole rápillantott a cipőjére és feltűnt neki, hogy nagyon száraz és nem voltak rajta sárnyomok. A ruházata sem mutatta nyirkosság jeleit.

 

A kérdés adódik: Hogyan térhetett vissza a másfél kilométer távolságban található otthonába Pole mindösszesen kettő perc leforgása alatt?

 

Teleportlódott? Ha igen, akkor hogyan és mi által? Ezeket a kérdéseket nem tudjuk megválaszolni.

 

A tudósok bizonyították, hogy egy részecskében található információt lehetséges teleportálni.

 

Vajon miként tudott Tudor Pole őrnagy kettő másodperc alatt hazajutni?

 

Azóta a fizikusoknak sikerült már egyik helyről a másikra kis távolságon belül a pillanat törtrésze alatt olyan dolgokat teleportálni, mint a fény vagy egyes atomok.

 

Az elkövetkezendő években a tudósok képesek lesznek vízmolekulákat, szén-oxidot és végül DNS-t vagy szerves molekulákat is teleportálni.

 

A következő jelentős tudományos áttörés várhatóan az lesz, hogy sikeresen fognak tudni szilárd tárgyakat teleportálni. Végül, ha minden jól megy, akkor ezek a sikeres kísérletek számos lehetőséget nyitnak meg az emberek jövőbeli teleportációja előtt.

 

Mindazonáltal, a teleportáció zavarba ejtő kérdéseket is felvet az ember létével kapcsolatban. Az egyik ilyen, amit nem tudnak megválaszolni a tudósok: Mi történik a lélekkel teleportáció közben?

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.messagetoeagle.com/mysterious-teleportation-case-major-tudor-pole-remains-unexplained/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..