Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Túléltük a világvégét!

Mindenki megkönnyebbülve tapasztalhatta, hogy a világ, pontosabban a mi civilizációnk nem vált a semmi martalékává. Így konstatálhattuk, hogy megúsztuk az apokalipszis december 21-re várt érkezését. Mostantól indokolt szót ejtenünk a következő időszakról és kielemezni, hogy akkor mi is történt.

 

Világmeditációval, megannyi mágikus szertartással, mediális üzenettel és még több reménnyel várta az ezoterikus világ lélegzetvisszafojtva a 2012. december 21-i péntek éjszakát mondván, mi van, ha mégis „brutálisan” beindulnak a kozmikus együttállásokból fakadó globális változások.

Nos, beszámolhatok arról, hogy a rezgésemelő változások már jelen vannak, de nem úgy, ahogyan azt a félelmeink beállították.

Se nem köszöntött ránk az aranykor, se nem emelkedtünk fel a magasabb dimenziókba 2012. december 21-én. Olybá tűnik, hogy megőriztük a fizikai testünket, valamint a tartozásainkat mind anyagi, mind karmikus tekintetben. Ennek ellenére új energiák jelentek meg a Földön, amelyek elindították az áldásos hatásaikat. Azért fogalmazok így, mert a tudatosság változását idézik elő ezek az energiák. Egyre nagyobb az angyali jelenlét és a Karácsony Szelleme is áthatja a teret pozitív energiáival és táplálja az emberiség evolúciós folyamatait, előkészítve ezzel a 2013-as esztendő igen-igen változatos, de potenciálisan mégiscsak áldásos eseményeit.

 

Ha azonban a távolabbi jövőbe tekintünk, akkor nem szeretnék hiú reményeket kelteni, mert egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy nem kerülhetjük el a jövőnket. A rezgésemelkedés hatásait mindenféle túlzást mellőzve úgy érzékelhetjük, hogy felforgatja a Sors a megszokott dolgainkat. Ez minden életterületen tetten érhető. Betegségek, illetve váratlan egészségügyi problémák, családi konfliktusok, párkapcsolati válságok, munkahelyi gondok, nehezedő közterhek és egy egyre kilátástalanabbá váló tendencia alkotja az olló egyik szárát, míg a fokozódó spirituális légkör képezi a másikat. Így nyílik a képzeletbeli olló.

 

Mit jelent mindez? Hogy világunkban elindultak a változások, de egyelőre még csak a felkészülési időszaknál tartunk. Ne tévesszen meg senkit a felkészítő jelző, mert a változások – az idő – tovább gyorsul, s rohamléptekkel haladunk az elkerülhetetlen felé. Ez pedig a Nagy Változás.

 

Az Angyalok sorban bontják szárnyaikat és jönnek, közelednek a vészterhes idők. Látom, hogy az emberek még mindig nem akarják tudomásul venni, hogy egy új korszak kezdődött, s most még csak az átállásnál, az átmenetnél tartunk, s a régi világ erői nem fogják egykönnyen megadni magukat sem anyagi, sem spirituális értelemben. Ezek a meccsek még hátra vannak. Eme mérkőzéseket nem csak a látható, hanem a láthatatlan világokban is vívják, de nem szeretnék dodonai lenni. Idővel biztosan megtapasztaljuk az eredményeit mindazoknak a spirituális folyamatoknak, amelyeket most még nem teljesen ismerünk, mégis tudomásunk van a létezésükről.

 

Meglátásom szerint számíthatunk újabb jóslatokra, amelyek ezt a fejlődési ciklust próbálják túl szép színben feltűntetni. Ha tippelnem kéne, akkor a kiválasztottságtól, Krisztus második eljövetelétől, János próféta Jelenések könyvében szereplő látomásaitól, Nostradamus egyes jóslataitól, a Plejádok küldötteitől és hasonló tartalmaktól lesz majd tele a következő években a média, hogy csak néhányat említsek.

A médiában egyre erőteljesebb hangsúlyt fognak kapni a botrányos összeesküvés-elméletek, a bibliai vonatkozású és egyáltalán a vallási témák, a paranormális témákat feldolgozó filmek és az ezoterikusnak mondott kérdések.

 

Ezzel párhuzamosan az egyes emberek életkörülményei hurokként szorulnak az individuumokra, melynek egyetlen valódi célja a felébresztés, a tudatosság felébresztése az emberben. Ugyanakkor egyre több csoda, varázslatos pszi-jelenség, földöntúli látomás, furcsa jelenés és megmagyarázhatatlan szellemi jelenség lesz világszerte.

Egyre több tiszta csatornán kommunikáló médium lép elő a homályból, a titkos társaságok tevékenysége még nyilvánvalóbbá válik, a világ szakrális helyei mágnesként vonzzanak magukhoz még több embert, mint eddig.

 

Egyre több autentikus tudás kerül napvilágra Egyiptommal kapcsolatban, a Magyarság múltja is fokozatosan kirajzolódik és az ősi vallási meggyőződéseink visszatérnek. Sok embert megtévesztenek ugyan, de sokan megtalálják helyüket ebben az isteni tervszerűségben.

Egyre több feladatot, megbízást adnak az angyalok a spiritualitásra fogékony embereknek és egyre jobban elvékonyodik a határ a létezés síkjai között.

 

Ebből az következik számomra, hogy misztikus szempontból volt világvége, s az újjászületés elindult, csak egyelőre még nem teljesen érzékelhető. Egyelőre még csak a valóság újraértékelése zajlik, így bőven van mit tennünk.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..