Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tündérország rejtélyes világa

„Gyertek tündérkék! Ragadjatok ki ebből az álmosító világból, hogy veletek lovagoljam meg a szelet és úgy ropjam a táncot a hegyeken túl, mint egy fényláng.” – W.B. Yeats

 

Az idő egyre inkább begyorsul, életünk homokórájának homokszemei átsurrannak, s a mindennapi életünk egy bizonyos szempontból egy kihívás és egy harc. A materializmus nemtörődöm és könyörtelen hajszája közepette olyan rabszolgákká váltunk, hogy a korlátozott gondolkodást megéljük és elveszítsük a kapcsolatot azzal az éterikus/földöntúli világgal, amely minden természetes dolgot élettel tölt fel. Elvált emberek lettünk, akiket elidegenítettek a mágikus és csodálatos birodalmaktól, melyeket gyerekként még átéltünk.

 

http://www.vibrational-alchemy.com/

 

Ahogyan belenövünk a felnőtt korba és magunkra öltjük a modern élet alkalmazkodását és egyéni varázsát, hajlamosak vagyunk elhinni, hogy gyermekkorunk elbűvölt összejövetelei és csodálatos percei csupáncsak illúziók voltak, vagyis az elme gyermeteg állapotának a kitalációi.

 

A tudatosság elveszítését gyönyörűen illusztrálja Wordsworth, a költő: „Mindazonáltal tudom, bármerre is vigyen az utam, hogy elmúlt a dicsőség a földről… Hová tűnt a fantasztikus ragyogás? Hol van most a dicsőség és az álom?”

 

Összetett valóságszintek

 

Olyan, hogy „üres tér” nem létezik önmagában. Nem számít, hogy hol vagyunk, otthon-e, avagy egy kocsmában, az irodában, a székben, amelyben éppen ülök és e szavakat gépelem, mi olyan más dimenziókkal, más létmódokkal osztjuk meg a terünket, amelyek a mi tudatosságunkon túl rezgenek.

Mivel nem vagyunk rácsatlakoztatva a „csatornáikra”, ezért számunkra nem léteznek…, azonban a szimpatikus rezonancián keresztül néhányról tudomást szerezhetünk.

 

Addig nem lesz meg a nyitja annak, hogy valami is létezik az „üres térben”, amíg azok jelenléte meg nem változtat bennünket; egy a látásunk perifériáján tovasuhanó csillanás, vagy annak az érzése, hogy valami velünk együtt tartózkodik a szobában… és figyel bennünket. Egy hideg libabőr érzése a nyakunk hátoldalán vagy az egyik használati tárgyunk hirtelen eltűnése, hogy azután megint előbukkanhasson egy olyan helyen, amiről tudjuk, hogy nem is oda tettük.

 

Valamennyi törzsi kultúrának megvannak a „tündérekről/manókról”, avagy más, levegőben, vízben, sziklában és fában élő lényekről szóló történetei. Ezeknek a túlvilági entitásoknak sokféle nevük van, s többnyire félelmet váltanak ki a bennszülött, földhöz kötött emberekből. Zsálya, édes fű, cédrus és egyéb más nagy frekvenciás növényeket égetnek annak érdekében, hogy elűzhessék a negatív „szellemeket” az otthonokból és a lakásokból.

 

http://www.everythingunderthemoon.net/

 

A túlvilágiak

 

Több százezer oldalt írtak már a „túlvilágiakról”, a néphagyományunk és ősi szokásaink tündéreiről. Az alakjukat, a jellegzetességeiket, a származásukat és a fajtáikat már ecsetelték és mégis oly megfoghatatlanok maradtak, mint a szellő, viszont a legtöbb embernek átfogó képe van arról, hogy hogyan is néznek ki a tündérek.

 

A tapasztalatom szerint a természeti erőknek (elementáloknak) nincs (fizikai) testük mint olyan, hanem ők elektromágneses hullámmintázatok és képesek olyan formában megjelenni az emberi érzékelés számára, amilyenben kívánnak, de általában olyan formát öltenek, ami azonnal felismerhető és megszokott a szemlélő számára.

 

Ha egy földszellem fel kívánja hívni a figyelmet, megjelenhet manóként a baltájával, vagy egy vörös sapkát feltűnően viselő gnómként, avagy a Lakota vidéken egy olyan copfos kis emberként, aki pirosra van festve és szarvasbőrnadrágot visel. Mindegyik elem: a föld, a víz, a tűz és a levegő a saját frekvenciájához kapcsolt elementálokkal bír, s ezek a forma nélküli lények attól függően lehetnek jóindulatúak vagy rosszindulatúak, hogy milyen a személyes rezonanciánk és a megközelítési módunk.

 

Minden elementál és tündér rezgésekből áll, amikor pedig a gondolataink és az érzéseink harmonizálnak az ő rezonanciájukkal, akkor az energiamezőnk odavonzza őket. Mi táplálhatunk angyalokat, démonokat és mindenféle lényt a két polaritás között – rajtunk áll.

 

Mivel az éterikus, elementáris birodalom életerővel tölti fel az egész természetet és mindnyájunkat, akik az élő egységet kutatjuk az életünkben, ezért az elementáris királyság segítségével el tudjuk érni őket. Többé nem leszünk elválasztva attól a misztikus birodalomtól, amit gyerekekként ragyogó látomásként megismertünk, hanem a szellem magárahagyatottságából a nagyobb teljességbe vezetnek bennünket. Viszont erőfeszítéseket kell tennünk és fel kell keresnünk a rejtett birodalmat. Ha van kertünk, akkor ez csodálatos kiindulási pont, vagy örökbe fogadhatunk egy fát a legközelebbi parkban, vagy vásárolhatunk egy cserepes növényt.

 

A természet éltető ereje nélkül semmi sem növekedhet, és a Lakotai emberek azzal mutatják ki a nagyrabecsülésüket és a hálájukat az elementáris világok iránt, hogy ételt és italt ajánlanak fel nekik, miként a keltáknak is megvannak azok a kövekbe vésett gyűrű- és csésze/kupa-jeleik, amelyek a tündérek táplálásának a közvetítő eszközei voltak.

 

Tehát, ha Önnek van kedve és szeretné tudatni az elementálokkal, hogy nagyra becsüli őket, akkor készítsen áldozati ételt naponta egyszer. Tegyen ki a szabadba egy kis teát vagy kávét, bármit, amit Ön is iszik, illetve egy kis ételt a Tündérvilág rejtélyes népe számára.

Osztatlan szeretettel,

 

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..