Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

UFO az Olimpián, mégis elmaradt a nagy találkozás!

Bár a beharangozott kapcsolatfelvétel a Plejádok képviselői és az emberi faj között végül elmaradt, és azóta mély hallgatásba burkolóztak egyes források, mások pedig mindenféle magyarázatokba, úgy tűnik, mégsem maradtunk ufó nélkül, hiszen azért a megnyitón feltűnt egy repülő szerkezet, amelyet azóta sem sikerült azonosítani.

 

A 2012-es londoni olimpiai játékok nyitó ceremóniáján feltűnt egy ufó a tűzijáték alkalmával, amelyet sikerült lencsevégre is kapni. Az eseményt számos magánkamera is rögzítette, s ezzel egy újabb bizonyíték landolt az ufó-hívők „51-es körzetében”. A hívatlan jövevény az egész világ szeme láttára tűnt fel és lebegett az égen. Mire a hatóságok észrevették, már késő volt, az eseményről készült YouTube videók már vírusszerűen terjedtek a világhálón a nagy eseményt leleplezendő. Ne volt más választásuk a hivatalos hírcsatornáknak sem, mint beismerni és megvitatni ezt a kétségkívül megmagyarázhatatlan a jelenséget.

 

Az olimpiai stadion közelében egy klasszikus repülő csészealj tűnt fel, vagy fogalmazzunk úgy, hogy hívatlan látogató. A nyári olimpiák történetének leglátványosabb megnyitó ünnepségén 40 millió emberi szempár szegeződött a péntek éjszakai tűzijátékra. Tisztán és világosan kivehető volt és rögzítésre is került az azonosítatlan repülő szerkezet, amint elhaladt a londoni olimpiai stadion felett.

 

A videó bal felső részén látszik, amint a korong alakú ufó a tűzijáték beindulásakor megközelítette a stadiont. Az ufó, amelynek alakja középen domború volt, illetve szemmel láthatóan egy kidudorodás volt rajta, lassan mozgott az égen, mintha szándékosan figyelte volna az odalent zajló fényes látványosságot.

 

Amíg az NBC a Goodyear léghajót választotta a teljes 2012-es légi közvetítés céljából, a megnyitó ünnepély felett megjelenő különös kinézetű tárgy nem tűnt léghajónak.

Egy olyan estén, amelyen egy Erzsébet királynő imitátor és a 007-es ügynök, James Bond egy helikopterből kiugorva ejtőernyővel érkezik a stadionba, a legtöbben valószínűleg nem lepődtek volna meg azon, hogyha egy látszólagos ufó is a szórakoztatás menüjének része, éppen két héttel azt követően, hogy Nagy Britannia nyilvánosságra hozta a legújabb UFO-dokumentumokat.

 

A múlt hónapban, a Védelmi Minisztérium egykori UFO-referense, Nick Pope, emlékeztetett arra, hogy egy olyan hatalmas esemény, mint a londoni olimpia elsőrangú alkalom lehetne arra, hogy egy másik világból származó űrhajó megmutassa magát egy ilyen gigantikus nézőközönség előtt.

 

„A tömegrendezvények nyarán mindannyian fokozott riadókészültségben vagyunk. De nekünk a tekintetünket messzebbre kell vetnünk és fel kell készülnünk a látszólag legrejtélyesebb jelenségre is.” – mondotta Pope a PressTV szerint.

 

Pope idén írt arról az összeesküvés-elméletszerű híresztelésről, amely szerint egy kamu földönkívüli támadás van kilátásban a londoni olimpia alkalmával.

 

„A speciális effekteknek és a holografikus technológiának felhasználásával – a pletykák szerint – akár egy földönkívüli invázió szimulációját is meg lehet alkotni.” – írta a TruTV.com-on.

 

„Ha a földönkívüliek tanulmányoznák a lélektanunkat, választhatnának az égbolton történő megjelenésükre egy kiemelkedő időpontot – az olimpiai játékok záró ünnepélyes például egy széles körben terjesztett dátum az összeesküvés-elméletben hívő csoportok köreiben.

 

A péntek éjszakai ufó megjelenés talán egy jelmezes főpróba volt.

Tekintsd meg a videót és döntsd el Te, hogy mit gondolsz róla!

 

Videók: http://www.youtube.com/watch?v=TDpdBCYQIsM

http://www.youtube.com/watch?v=gtoZSiDZ58k

 

Forrás: http://www.huffingtonpost.com

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..