Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Új filmfelvétel leplezi le, amit a seriffhelyettes Roswellnél látott: „Egy NAGY lényt szállítottak el.”

„Egy nagy lényt szállítottak el” – leplezi le a seriffhelyettes, aki jelen volt bolygónk történetének legikonikusabb ufószerencsétlenségénél.

 

Charles Fogus seriffhelyettes egy újonnan nyilvánosságra hozott interjúban felfedi, hogy egy lezuhant repülő csészealjat látott, továbbá olyan idegen lényeket, akik úgy néztek ki, mint amilyeneket a tévében szoktunk látni.

 

Az Új-Mexikóban található Roswell városa egy 1947. júliusában történt, állítólagos repülő csészealj balesetével vívott ki magának hírnevet.

Charles Fogus seriffhelyettes a saját szemével látta az ufótörténelem egyik legenigmatikusabb incidensének jelenetét.

 

A Fogus-szal készített interjú átirata egy új könyvben jelent meg A JELENKOR UFÓI: 70 ÉVNYI HAZUGSÁG, FÉLRETÁJÉKOZTATÁS ÉS ELTUSSOLÁS címmel.

 

 

Ebben Fogus részletesen feltárja, amit a saját szemével látott.

 

A The Mirror című brit lap Philip Mantle szerkesztőtől, a Brit Ufókutató Társaság korábbi kutatási igazgatójától kapott egy kivonatot. (A videót lásd alább egy eredeti interjúrészlettel.)

 

Amikor Fogus és Jess Slaghter seriff Roswellbe érkezett egy rab begyűjtése miatt, s elérték azt a helyet, ahol a későbbi hivatalos verzió szerint az USA Légierő egyik ballonja járt szerencsétlenül, akkor már 300-400 katona sürgölődött a helyszínen.

 

Fogus a könyvben feltárja:

 

„Egy nagy lényt szállítottak el. A testeknek legalább 5 láb (kb. 152 cm) magasnak kellett lenniük. Néhányuknak láttam a lábát és a lábfejét. Olyan lábfejük volt, mint amilyen a miénk. A bőrük barnás színű volt… Olyan, mintha túl sokáig lettek volna a napon.”

 

Amikor a rejtélyes lények részletei felől érdeklődtünk, s hogy vajon látta-e a fejüket, Fogus azt válaszolta: „Igen… le voltak takarva. Szemeik olyanok voltak, mint amilyeneket a tévében szoktunk látni és a képeiken.”

 

 

Miután fényt vetett arra, amit 70 évvel ezelőtt látott, Fogus így folytatta:

 

„A Nagy Atya nem csak megalkotta ezt a bolygót… Ő alkotta mindnyájukat. Lényeket helyezett ezekre a bolygókra éppen úgy, ahogyan minket ide rakott. Ők okosabbak nálunk.”

 

Philip Mantle szerkesztő a the Mirror-nak adott interjúban elmondta:

 

„Ritka, hogy egy új valaki szemtanúként bármit is hozzá tudjon tenni a Roswell-i eseményhez. Amennyiben a Roswell-i ufószerencsétlenséggel megoldatlan esetként foglalkozunk, akkor az efféle új tanúvallomás felbecsülhetetlen.”

 

FILMFELVÉTEL/VIDEÓ: https://www.youtube.com/watch?v=83RY9DCLpZE

 

Tehát akkor mi is történt Roswell-nél? A History of UFO Crashes (Ufókatasztrófák történelme) című könyvben Don Schmitt és Kevin Randle kutatók elmesélik, hogy vizsgálatuk bizonyította, hogy egy katonai radar azonosítatlan objektumot követett az égbolton Új-Mexikó déli része felett négy napon keresztül.

  1. július 4-én éjjel a radar jelezte, hogy az objektum 30-40 mérföldre Roswelltől északra lehuhant.

 

Július 8-án a RAAF (Roswelli Katona Légierő) sajtóközleményt adott ki, melyet számos tömegtájékoztató médium azonnal át is vett:

 

„A repülő korongra vonatkozó számos szóbeszéd bizonyságot nyert tegnap, amikor a Roswelli Katonai Légibázis egyik csapatának (509th Bomb group of the Eighth Air Force) hírszerző tisztje elég szerencsés volt ahhoz, hogy egy ilyen korong birtokába jusson az egyik farmerrel és a Chaves Megyei Seriffhivatallal való együttműködése révén.”

 

„A repülő tárgy egy Roswell közeli farmon landolt valamikor a múlt hét folyamán. Mivel nem volt telefonálási lehetősége, a farmer elraktározta a korongot addig is, amíg a seriff hivatalával kapcsolatba nem lép, aki pedig értesítette Jesse A. Marcel őrnagyot az 509 bombázó csapat hírszerző hivatalánál. Az akcióra azonnal sor került és a korongot a farmer otthonában gyűjtötték be. A Roswelli Katona Légibázison vizsgálták át, ezt követően pedig Marcel őrnagy a felsőbb szintű főhadiszállásnak adta át.”

 

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article:

The Mirror

https://www.ancient-code.com/footage-reveals-deputy-sheriff-saw-roswell-hauling-big-creature/#comments

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..