Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Új genetikai vizsgálatok: Az ókori egyiptomi fáraók idegen hibridek voltak?!

Már régóta sokat beszélgetnek fejlett idegen fajokról, akik az ókori Egyiptom hihetetlen építményeit, nevezetesen, a piramisokat építették. Lehet, hogy ebben sokkal több igazság rejlik, mint azt valaha is képzeltük volna.

 

A legutóbbi genetikai vizsgálatok azzal álltak elő, hogy az egyiptomi fáraók leszármazási vonalát egy technológiailag fejlett idegen civilizáció szándékos genetikai manipulációjának vetették alá. Elképzelhető, hogy van abban igazság, miszerint e bolygónak szüksége van annak igazolására, hogy a lenyűgöző piramisok tervezői és kivitelezői igen szoros kapcsolatban álltak a földönkívüli lényekkel, akik a világegyetem egy nagyon is messzi-messzi térségéből származnak!

 

Ez egy olyan fő faktor lehet, amely megváltoztatja az emberi faj életét, jóllehet a média a jelek szerint fondorlatosan hallgat e hihetetlen felfedezésről!

 

4.1

 

Egy Stuart Fleischmann nevű úriember, aki a kairói Svájci Egyetem összehasonlító genetikával foglalkozó egyetemi tanársegédje csapatával nemrégiben adott ki egy hét évet felölelő tanulmányt, melynek során kilenc ősi egyiptomi fáraó genomját térképezték fel. Amennyiben igaznak bizonyulnak, ezek a felfedezések lehet, hogy örökre megváltoztatják a világ történelemkönyveit és a világegyetemben elfoglalt helyünkről alkotott felfogásunkat!

 

4.2

A Piramisok a tágabb világegyetemmel alkotott kapcsolatok.

 

Ez a potenciálisan hihetetlen felfedezés akkor kezdődött, amikor Fleischmann és tudós csapata PCR-ként ismert vizsgálatnak vetette alá az ókori DNS pontos mintáit.

 

Itt álljunk meg egy pillanatra és tisztázzuk, mit is takar a PCR.

A polimeráz-láncreakció  egy molekuláris biológiai technológia DNS enzimatikus amplifikálására (azaz a kópiák megsokszorozására) élő szervezet, például E. coli vagy élesztő, igénybevétele nélkül. A technológia lehetővé teszi a DNS egy kis darabjának megsokszorozását analízis céljából. A PCR általánosan használt módszer az élettudományi kutatásokban és egészségügyi laboratóriumokban a legkülönfélébb feladatokra, például örökletes betegségek kimutatása, genetikai ujjlenyomat azonosítása, fertőző betegségek diagnosztikája, gének klónozása és apasági vizsgálatok elvégzésére. Forrás: https://hu.wikipedia.org

 

Összességében tehát ez az eljárás sokkal világosabb képet ad egy ember genetikai azonosítására.

 

A legizgalmasabb dolog történt a kezdeti tesztet követően és a kilenc mintából nyolc elég érdekes, de tipikus eredményeket hozott. A kilencedik minta Ehnatoné volt, a rejtélyes i. e. 14. században élt fáraóé, aki Tutanhamon édesapja volt.

Szárított agyszövet kis darabkája szolgált a DNS-minta forrásául, amelyből azután a tesztet megismételték csontszövet felhasználásával, de ugyanarra az eredményre jutottak. Egyik eredmény sem hozta a teljesen normál eredményeket.

 

Az egyik fő felfedezett tettes egy CXPAC-5 nevű gén volt, ami az agykéreg növekedéséért felelős. Ez az anomália látható az alábbi képen:

 

A jobb oldali rész a CXPAC-5 gén gyakoriságát mutatja egy normál emberben, míg a bal oldali Ehnaton mintájából való.

A jobb oldali rész a CXPAC-5 gén gyakoriságát mutatja egy normál emberben, míg a bal oldali Ehnaton mintájából való.

 

Hölgyeim és Uraim, itt kezd roppant érdekfeszítővé válni az ügy. Úgy tűnik, hogy Ehnaton genomjának ez a megnövekedett aktivitása arra enged következtetni, hogy ő nagyobb agytérfogattal bírt, minthogy szüksége volt a sokkal nagyobb kéregállományának elraktározására. Azonban, szinte hallom, hogy megkérdezitek, hogy vajon okozhatta-e mutáció az emberi agy ilyesfajta kifejlődését? Az elmúlt évek genetikai áttöréseinek dacára azért egy ilyen érdekes technika felfedezése még várat magára.

Vajon lehetséges volna, hogy ez a több mint 3300 éves bizonyíték emberi alanyon végzett ősi genetikai manipulációra utal? Akár fejlett földönkívüli lények beavatkozására?

 

Lehetséges volna, hogy az ókori egyiptomi mitológia több holmi allegorikus mesék tárházánál?

Fleischmann professzor kifejti:

 

„A telomerázt, azaz egy genetikai enzimet csak két folyamat során használnak fel: extrém öregedés és extrém mutáció során. A genetikai és régészeti adatok szerint IV. Amenhotep, vagyis Ehnaton körülbelül 45 évet élt. Ez nagyjából elég ahhoz, hogy az összes kromoszómával kapcsolatos telomerázt felhasználja, ami egyébként egy bajos, de lehetséges magyarázatként szolgálhat.

Ezt a hipotézist támasztja alá a tény, hogy az elektronmikroszkópos elemzés nukleotid hegeket mutatott ki, amely a DNS hélix gyógyításnak egyik árulkodó jele, amely erős mutagén hatások után szokott fellépni.” – közölte.

 

Az ókori egyiptomi fáraók idegen hibridek voltak egy új genetikai vizsgálat szerint.

Az ókori egyiptomi fáraók idegen hibridek voltak egy új genetikai vizsgálat szerint.

 

Úgy hiszem, hogy a nagy kérdés az, hogy vajon ez az izgalmas felfedezés arra utal-e, hogy Ehnatont – aki egyike volt az ókori Egyiptom legrejtélyesebb/legismeretlenebb fáraóinak – alávetették-e valamiféle idegen genetikai módosításnak élete során?

Ha valami, akkor ez a felfedezés ama teória mellett szól, hogy az ősi idegen lények egykoron látogatták azt a civilizációt, amely a Nílus partjai mentén terült el.

 

Van egy másik roppant érdekes bizonyítékrészlet, amely e hipotézisre nézve némi fontos megerősítésként szolgálhat. Az alább látható kép két csontszövetről készített képet mutat, mely minta Ehnaton koponyájából, illetve egy ugyanabból a kórból származó másik múmiából származik. Íme, tisztán látszik a különbség:

 

4.5

 

Ahogyan világosan látszik a fenti képeken, a bal oldali csontszövet sokkal sűrűbb és alapvetően különböző nanoszkópikus méretekben. Vajon a koponyacsont állományának ilyen megnövekedettsége megemelkedett agyi fejlődés jelölője? Nagyon is lehetséges, hogy IGEN!

 

Fleischmann további állításai:

 

„Ez enyhén szólva is egy izgalmas felfedezés.” – közölte Fleischmann a sajtóval. – „A csapatom és én beterjesztettük a dokumentációkat lektorálásra, s újra meg újra elvégeztük a teszteket elég alkalommal ahhoz, hogy magabiztosan lehessünk abban, hogy pontosak.

Nem vagyok tisztában felfedezéseink teljes következményeivel, de biztosra veszem, hogy legalább is a tudományos közösséget abba az irányba fordítja majd, amit évtizedekkel ezelőtt helyből elvetett.” – mondotta.

 

Összefoglalás: A legszórakoztatóbb dolog e lényeges történettel kapcsolatban, hogy ami a felfedezést illeti, olyan hatalmas, mégis oly parányi, hogy sohasem kapott nagy nyilvánosságot!

 

Amennyiben ez a tanulmány 100 százalékosan pontos, akkor szerintem (és sokan mások szerint is így áll a helyzet) ez a hír egy új, valószínűleg precedens nélküli paradigmaváltást indíthat el a bolygónkon.

 

Ha a földönkívüli lények évezredekkel ezelőtt tevőlegesen beavatkoztak a leghatalmasabb személyek életébe, akkor az azt is jelenti, hogy vissza fognak térni? Elképzelhető, hogy soha el sem mentek, avagy talán néhányan fel-feltűnnek az égbolton az azonosíthatatlan járműveikben?

 

Mindazonáltal, a leglényegesebb vonatkozás az emberek fennmaradása: az ókori egyiptomi királyi vérvonal közvetlen leszármazottjainak léte, amely leszármazási vonal még mindig rendelkezik az elődök génállományába ültetett idegen génekkel.  Vajon ezek a földi ELIT részei, akik sohasem engedték ki a kezükből a hatalmat és az irányítást?!

 

Legtöbbünk előtt egészen nyilvánvaló, hogy a piramisokat nem homokból, kőből és vízből építették a Földön jelenleg élő emberektől sokkal fejlettebb lények. Innentől kezdve ez a fontos felfedezés valahogy megerősíti, amiben sokunk már hitt.

 

Forrás: http://www.riseearth.com/

Fordította: Száraz György

Boldog napot

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..