Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Újfajta tudomány: A DNS kvantumhullámként kezdi

Már egyetlen sejtünk egyetlen DNS szála is elegendő információt tartalmaz ahhoz, hogy egy egész szervezetet leklónozhassunk. Nyilvánvaló módon a DNS megismerése lehetővé teszi számunkra mind az élet, mind a világegyetem megértését. Az újfajta tudomány behatóbb ismerete közli velünk, hogy a DNS-alkotók nem egyszerűen molekulák, hanem hullámformák. Ettől is érdekesebb, hogy ez a hullámforma az időn és a téren belüli mintaként létezik, továbbá az egész univerzumban kódolt.

 

Láthatatlan genetikai információk olyan lüktető hullámai vesznek körül minket, melyek hullámai mikroszkopikus gravitáció erőket hoznak létre, amik behúzzák a környezetükből az atomokat és molekulákat, hogy DNS-t teremthessenek.

 

2

Forrás: http://www.riseearth.com/

 

Dr. Sergey Leikin az egyik olyan tudós, akinek sikerült elcsípnie ezeket a mikrogravitációs erőket működésük közben. Leikin 2008-ban különféle DNS fajtákat tett szokványos sós vízbe, majd mindegyiket más és más fluoreszkáló színnel jelölte meg, s ezután oszlatta el a vízben a DNS-molekulákat. A kísérlet legnagyobb meglepetése az volt, hogy az összeillő DNS molekulák párokba rendeződtek. Kis idő múltán pedig az azonos színű DNS molekulák egész halmazai alakultak ki. Azonban más kísérletek azt igazolták, hogy nem így áll a dolog, ugyanis minden valószínűség szerint ez a gravitációra vezethető vissza. Hadd fejtsem ezt ki!

 

2011-ben Dr. Luc Montagnier, Nobel-díjas tudós kimutatta, hogy a DNS képes spontán módon kialakulni pusztán hidrogénből és oxigénből. Vett egy tiszta, csíramentes vizet tartalmazó hermetikusan zárt kémcsövet, majd mellé helyezett egy másik ugyanolyan lezárt kémcsövet, amelynek vize csekély mennyiségű DNS-t tartalmazott. 18 óra elteltével az eredeti, tehát a tiszta, csíramentes vizet tartalmazó kémcsőben kis mennyiségben DNS jelent meg.

 

Felemelkedés Napja 2017.02.25.

 

Ez az újfajta tudomány azt árulja el nekünk, hogy a világegyetem folyton folyvást összeesküszik annak érdekében, hogy biológiai életet hozzon létre bármikor és bárhol, ahol tud. Az univerzum bármely adott pontján, ezek a rejtett mikrogravitációs hullámok képesek összegyűjteni az atomokat és a molekulákat, hogy DNS-t, következésképpen életet teremtsenek.

 

Egy másik fenomenális felfedezés Dr. Fritz-Albert Popp vitt véghez, amikor DNS-t kapott rajta, amint fotonokat – a látható fényt alkotó parányi energiacsomagokat – vonz be. Az újfajta tudomány feltárja, hogy a fotonok létfontosságúak a DNS alapvető egészsége és működése számára, s olybá tűnik, hogy az egész testen belül az információk küldésében és fogadásában játszanak szerepet.

Bizonyítást nyert, hogy minden DNS molekula legalább 1000 fotont tárol önmagán belül a kicsi optikai kábelhez hasonlóan. A fotonok fénysebességgel közlekednek előre-hátra a molekulán belül, s tárolásra kerülnek, míg szükség nem lesz rájuk.

 

1984-ben Dr. Peter Gariaev, orosz tudós felfedezte, hogy amikor egy DNS molekulát helyezünk egy kis kvarc tartályba, akkor az természetes úton a szobában található összes fotont megköti. Ennek egy bámulatos analógiája az lenne, ha egy hatalmas sportstadionban állna egy ember, majd valamilyen módon rávennénk az összes fotont, hogy közvetlenül az ember felé irányuljanak (hajoljanak), aminek a következtében az ember teste fénytől ragyogna, míg a stadion többi része teljesen elsötétülne.

 

A hagyományos tudomány szerint az egyetlen erő, amely képes elhajlítani a fényt, a gravitáció, s ez történik a fekete lyuk körül. Ebből kifolyólag úgy tűnik, hogy a DNS egy mikrogravitációs hatást kelt, mely vonzza és befogja a fényt. Az ebben a cikkben említett Dr. Leikin nevéhez fűződő első kísérletre visszatekintve, azt látjuk, hogy igenis valószínűsíthető, hogy nem elektromos töltés kényszeríti vagy teszi lehetővé, hogy ugyanazok a DNS molekulák vonzódjanak egymáshoz, hanem ez minden bizonnyal a gravitációnak köszönhető, mivel az elektromos töltések soha nem képesek úgy meghajlítani a fényt, hogy az a világűrben mozog.

 

könyv3

 

Dr. Gariaev kísérletének leghihetetlenebb része akkor következett, amikor azt hitte, hogy már végzett. Kivonta a DNS-t a kvarctartályból, majd csak azért pillantott vissza a tartályba, hogy megállapíthassa, hogy a fotonok továbbra is ugyanazon a helyen mozognak-e spirálisan, ahol a DNS volt. Úgy látszott, hogy valamiféle gravitációs hatás pontosan ott tartotta a fotonokat, ahol a DNS volt. Ez a jelenség később a DNS fantom hatás nevet kapta. Ebből következik, hogy a DNS egy olyan energetikai erőt hoz létre, amely megköti a fotonokat és molekulákká rendezi őket, de magára a DNS-re még csak szükség sincs. Valamifajta láthatatlan erő, vagy valamilyen hullám teljesen egyedül vonzza oda, vagy tartja ott a fényt, vagyis a fotonokat.

 

Dr. Gariaev bebizonyította, hogy képes „eloszlatni” a fantomot szuperhideg folyékony nitrogén segítségével, így a fotonok mind elillannak az erőtérből. Ennek ellenére 5-8 percen belül új fotonokat lehet befogni, s az egész fantom újra előbukkan. Ezt képes volt folyamatosan annyiszor megismételni, ahányszor csak akarta, de mindig új fotonok jelentek meg. 30 napon át tartó sorozatos kísérletezés után tűntek el véglegesen a fotonok.

 

Jóllehet ez utóbbi kísérletre több mint 30 évvel ezelőtt került sor, jelentőségét mégsem igazán érezzük át. Az első két kísérlet még viszonylag fiatalnak mondható, ugyanakkor még nem teljesen értékeljük. Ennek ellenére nyilvánvaló, hogy a világegyetemről és magáról az életről alkotott képünk úgy alakul át, ahogy ezeket az elképzeléseket a napok múlásával egyre több ember érti meg.

 

Much of the information in this article came from The Synchronicity Key: The Hidden Intelligence Guiding The Universe and You, by New York Times Best Selling author David Wilcock

 

Forrás: http://www.riseearth.com/2017/01/new-science-dna-begins-as-quantum-wave.html

 

Fordította: Száraz György

 

napvallás honlapja

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..