Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

UTAZÁS ZOLTÁNNAL A SZENT LÁNDZSÁHOZ

 

Rendhagyó kaland és egy valóságos életre szóló élményben lehet része annak, akinek megadatik, hogy Horváth Zoltán auralátó társaságában és iránymutatása mellett teheti tiszteltét a Szent Lándzsánál, azaz Longinus Lándzsájánál.

 

Horváth Zoltán veleszületett képességei révén látja az emberi aurát, az embert körbeölelő energiamezőt, továbbá belelát az emberek sorsába, karmájába és egyedülálló módon képes érzékelni az ember lényét. Isteni adottságait nem csak tanácsadások során kamatoztatja, hanem rendszeresen vezet zarándoklatokat a világ különböző szakrális és kultikus helyszíneire. Évente többször keresi fel Egyiptomot, sokszor ellátogatott már egyebek mellett Angliába, Németországba, de hazánk nagy múltra visszatekintő szenthelyeit is gyakorta felkeresi. Zoltánt sokan elkísérik a zarándoklataira, mivel a belőle sugárzó spirituális erő olyan lehetőségeket nyit meg az emberek számára, amivel másként aligha élhetnének. Követői minden alkalommal újabb és újabb élménnyel gazdagodhatnak e szent helyek energiái által, amelyek Zoltán jelenlétében roppant mód felerősödnek.

A bécsi Hofburgban található Szent Lándzsa sem képez kivételt ez alól. Zoltán az évek alatt tanulmányozta a Lándzsa kisugárzását, s észrevette, hogy bizonyos időszakokban a Lándzsa aurája nem csak felerősödik, hanem teljesen megváltozik, mintha régi kisugárzását időnként levedlené és átalakulna valami másba. A Szent Lándzsa elé járulni ilyen kitüntetett alkalmakkor egy feledhetetlen élmény a laikus és a spirituális beállítottságú emberek számára egyaránt.

Zoltán kifejezetten olyan alkalmakkor keresi fel a Szent Lándzsát, amikor Ő – mert a Lándzsának önálló Intelligenciája van – egy ilyen erőváltáson esik át. Ilyenkor olyan anomáliák is létrejönnek az aurájában, amelyek egyébként nem jellemzőek Rá. Ha valaki éppen az ilyen pillanatokban áll meg a Lándzsa előtt, akkor e misztikus hatások beleáradhatnak az energiamezőjébe és az ember ily módon betöltekezhet az isteni energiáiból.

A Végzet Lándzsája összeköttetésben van a Kozmikus Intelligenciákkal, olyan angyali erőkkel, amelyek az emberek sorsát formálják és meghatározzák. Amikor valaki tiszta szívvel kéri a segítséget a felsőbb hatalmaktól, akkor a karmájától függően megkaphatja az isteni segítséget. Amint változik a kozmosz arculata, úgy alakul át a Szent Lándzsa energiája is.

 

Természetesen Zoltán minden egyes alkalommal felkészíti a zarándokok auráját e jeles töltődésekre, mivel a hihetetlenül magas frekvenciájú energia szinte kipottyanna, átfolyna a legtöbb ember auráján. Ennek oka leginkább a stresszes és anyagias életvitelünkben keresendő, amely sajnálatos módon nap mint nap lehúzza auránk rezgésszámát. Tetszik, nem tetszik, az önromboló életmódunknak ez a következménye. Viszont a Szent Lándzsából sugárzódó energia olyan finom és nemes, hogy csak az alaposan elkészített aura képes meríteni belőle számottevő mennyiséget. Zoltán éppen ezért helyez kiemelt hangsúlyt az aurák előkészítésére, nyitottá és befogadóvá tételére.

 

A Horváth Zoltán vezette zarándoklat mindig olyan időpontokban történik, amikor a csillagok támogatják a szent zarándokaltot. Ezt sorselemző képességével állapítja meg. Hiába járul ugyanis valaki e szentséges ereklye elé, ha azt nem a jó időpontban teszi, szinte alig tud valamennyi energiát felvenni. Persze az élmény így is kellemes, de korántsem olyan hatásos és eredményes, mintha a töltődés a helyesen megválasztott, a kozmikus erők által „engedélyezett” időpontban történik. Zoltán ezt tartja igazán hathatósnak, mert ez biztosan a karma szabályaira épít és nem talmi életkönnyítéseket kínál.

 

Miután a megfelelő időpont, égi támogatás és előkészítés után megérkezünk a Hofburg Kincstárába, Zoltán egyénre szabottan figyeli és felügyeli a Szent Lándzsából való töltődésünket. Ez egyesével és nem tömegesen történik. Ilyenkor voltaképpen egy erőátvitel megy végbe. A Szent Lándzsa lénye és szakrális ereje kapcsolatba lép az előkészített aurával.

Ez egyénenként más és más érzetekben nyilvánulhat meg. A szent relikvia élő impulzusaira mindenki az aktuális felkészültsége és tudatállapota szerint reagál. Annyi bizonyos, hogy intenzív és maradandó élményt hagy maga után e misztikus kapcsolat. Az egyéni élményekről beszámolók százai tanúskodnak, melyek közül kiragadnék néhányat: isteni szeretet, béke érzése, könnyet fakasztó érzelmek, lelki ürítés, katartikus tisztulások, euforikus hangulat és emelkedettség, olykor testen kívüli élmények, s a hit beteljesülése.

 

Zoltán aurája egy olyan közeget biztosít, amelyben tökéletes védelem alatt jóval nagyobb mennyiségű energia emelődik át az aurába, mint ha csak egy egyszerű turistaként bámészkodnánk a Szent Lándzsa vitrine előtt. A töltődés után mindenki kap egy kis időt, hogy a belső világában zajló folyamatokat rendezze, mielőtt visszaindulnánk. A zarándokalt napjának hátralévő része nagyon különleges. Szokatlan és felemelő érzések sokasága áramlik át az emberen. A hazatartó úton Zoltán olyan meditációt tart, amelynek segítségével fixálni lehet a felvett energiákat. Erre azért van szükség, mert ha pár óra múltán visszazökkenünk életünk megszokott kerékvágásába, akkor nem biztos, hogy pár óra vagy nap alatt belső folyamatainkkal – negatív gondolatainkkal és stresszes idegállapotunkkal – nem tesszük tönkre, illetve nem károsítjuk a Lándzsa magas rezgéseit. Zoltán speciális fixáló energiáival ez megelőzhető, illetve elkerülhető.

 

Aki még nem járt nálunk, de szívesen részt venne egy ilyen bécsi zarándokalton, bátran fordulhat Zoltánhoz. Felveheti a kapcsolatot vele, hiszen évente csupán néhány alkalommal van lehetőség arra, hogy az ő iránymutatásaival látogassuk meg a Föld egyik legszentebb ereklyéjét, a Végzet Lándzsáját.

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..