Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Úton a magasabb dimenziók felé

Az erőterek világa, a magasabb dimenziók vizualizációja, a kvantumfizika legfrissebb felfedezései és hasonló, megfoghatatlan csodák egyre inkább izgatják az embereket. A megismerési vágytól azonban hosszú út vezet a valóság megtapasztalásáig, kiváltképp, ha rossz irányba indultunk!

Sokan fordulnak hozzám különféle kérdésekkel, melyekre egyesével nem tudok válaszolni, így olykor-olykor megkísérlem cikkeimbe sűríteni némelyikre adandó válaszaimat, melyek inkább csak iránymutatások akarnak lenni, és nem a teljesség igényével készülnek.

Ilyen tipikusnak mondható visszatérő kérdés, hogy miként képzelhetjük el a magasabb dimenziókat? Például az 5., 6., 7. stb. dimenziókat és a túlvilági erőket?

Nos, mindjárt az elején szeretném tisztázni, hogy alapvető tévedés őket elképzelni. Ez a legfélrevezetőbb dolog, ugyanis az elménkben születik a képzet, s minden képzet már eleve elrugaszkodott a valóságtól, mivel az elménk alapvetően csak abból tud meríteni, amilyen információkhoz ő már eljutott, példának okáért amit megtanult.

Ettől persze még érdemes elméleteket és modelleket gyártani, csak sokszor a kedves Olvasó, vagy tanuló, vagy hívő nem veszi figyelembe, hogy nem a teljes igazságot tartalmazzák az egyes modellek, illetve könyvek, hanem annak csak egy szeletkéjét, tudniillik valamilyen részigazságot. Ilyen részigazságokkal le lehet élni egy életet, be lehet bizonyítani és meg is lehet cáfolni őket, de az én filozófiám szerint az igazságot nem kell bebizonyítani, hanem fel kell ismerni és át kell élni.

Aki önkéntelenül, intuitív módon vagy ösztönösen azonosul az igazsággal, az tapasztalni fogja annak felszabadító erejét. Aki túl sokat foglalkozik az intellektuális információkkal, azok nagy valószínűséggel – legalábbis én ezt vettem észre – elvesznek az információs tengerben és olyan harcba kényszerülnek más igazságok képviselőivel, aminek sosem lesz vége.

 

Ígéretemhez híven megosztanék pár tézist az erőterekről és a magasabb dimenziókról, melyeket továbbgondolásra ajánlok, s nem igazságként kívánom közreadni.

A Világegyetemet nem szabad csak részekre bontva vizsgálni, mert szerves egészet alkot. Ha kiragadjuk egy-egy elemét, részecskéjét vagy energiaszintjét, és abból próbálunk az egészre következtetni, akkor nem juthatunk helyes felismerésekre.

Egyes létezők ugyanis teljesen másként nyilvánulnak meg, mint a többiek. Tehát erősen félreérthető azt állítani, hogy az egyik nem létezik a másik szintjén. Például a test szintjén nem létezne energia csak azért, mert nem látjuk? Vagy az energiák mögött ne létezne információ, illetve tudat/szellem, mert mi nem érzékeljük?

Éppen ellenkezőleg, az Univerzum egy összefüggés, egy végtelen összefonódás számos rezgéstartománnyal. Ezek a rezgéstartományok külön élettereket alkothatnak, amelyeket hívhatunk világoknak. Ne csak a mi formavilágunkból induljunk ki! Vannak más formavilágok, amelyeket mi nem ismerünk. Azután lehetnek forma nélküli világok, amelyek olyan energiákból állnak, amelyeknek nincsen fizikai sűrűsödése. Ezeket bátran hívhatjuk anyagtalan világoknak. A becslések szerint ezek töltik ki az Univerzum döntő hányadát. (S ezeket ismerjük a legkevésbé.) Nem viccnek szánom, hogy innen nézve minden túlvilág, mert ha így vesszük, akkor túl van az anyagon és az eddig megismert valóságon.

Nem kell időfizikusnak lennünk, hogy az atomokon túl létező energiák világáról informálódjunk. A gondolataink és a tudatunk csodái kiváló kulcsok arra, hogy a magasabb világok ajtóit kitárják. Amikor erre rájövünk, akkor felismerjük, hogy a gondolataink ajtaja nem kifelé, hanem befelé nyílik. Innentől indul a varázslatos utazás az ismeretlenbe.

Az atomisztikus világképből lassacskán átléptünk az energiákkal telített világegyetembe. Az energiák azonban nem kószálnak csak úgy a Mindenségben, hanem törvények szerint áramolnak. Ezen szabályszerűségek, de még inkább szükségszerűségek megismerésében egy megkerülhetetlen törvény van, amit az ember nem hajlandó figyelembe venni: a Fent irányítja a Lent-et. Ez nem azt jelenti, hogy a Lent zajló történések ne lennének hatással a Fentiekre, mivel a „minden mindennel összefügg” elve működik, de a hatások minőségében azért akad némi különbség.

A magasabb dimenziókból bontakoznak ki az alsóbb dimenziók. E „teremtés” szabályozott, alá van vetve egyfajta rendnek és rendszernek. Ezt könnyedén észrevehetjük. Ennyire bonyolult teremtmény, mint az ember, csak úgy magától nem szerveződik az őskotyvalékból. De komolyra fordítva a szót, a magasabb dimenziók kulcsai és megtapasztalásuk lehetőségei nem csak reálisak, hanem ráadásul bennünk rejlenek. Ennek a felfedezéséhez nekünk évezredek kellenek, úgyhogy ne legyünk türelmetlenek.

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..