Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Úton maradást segítő és védelmet kérő áldás

A Teremtő minden tette áldás, csak mi megfeledkeztünk erről. Az Úr felhatalmazta követeit, hogy áldásokat osszanak. A Napvallás áldásai oltalmaznak, jót tesznek velünk, fénnyel árasztják el szívünket és az elménket, segítenek megmaradni azon az úton, amely az Ősszellemhez, az Őstevőhöz, a Teremtőhöz vezet.

 

4-1

 

A magyar ősvallásban – a napvallásban – a Teremtőt többféleképpen személyesítették meg. Hívták Öreg Istennek, Őstevőnek, Égi Atyának is, de őseink mindenkoron egyetlen Istent tiszteltek.

 

Istentiszteleteink szertartásrendje egy újabb áldással bővül, amely kifejezetten a sorsúton maradást segíti elő és megvéd az ártó dolgoktól.

 

Az áldás során az Öreg Istent szólítjuk meg, kérvén, hogy oltalmát terjessze ki ránk. Emlékeztetjük magunkat arra, hogy az Öreg Isten mindenütt jelen van. Így a szívünkben is folyamatosan megnyilvánul. A Teremtő fénylő ereje élteti a testünket, a lelkünket és a szellemünket, mi az Öreg Isten lélekszikrái, azaz megnyilvánulásai vagyunk, csak eltávolodtunk a saját eredetünktől.

 

3

 

Az Őstevő azonban lankadatlan figyelemmel és türelemmel vezérel bennünket a megvalósulási ösvényünkön, mely életeken át vezet. (A reinkarnáció tanát teljes mértékben elismeri a Napvallás.)

Az áldás során azzal a kéréssel fordulunk az Öreg Istenhez, hogy óvjon meg minket minden ránk leselkedő veszélytől és ártó hatástól, hogy célba érhessünk, amely célt Ő határozza meg számunkra.

 

Ez egy csoportos áldásmondás, melynek során a tűz erején keresztül érkezik az áldó energia. Ezzel töltődhetnek fel a Fényben Élők, vagyis a Napvallás követői.

 

Várunk szeretettel a Napvallás Istentiszteletein és egyéb programjain!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..