Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vágyaid megcsalhatnak

Nem az számít, hogy mit gondolnak rólad, vagy mások milyennek látnak, hisz senki sem él a másik bőrében. Ne hagyd, hogy mások megjegyzései – akár pozitívak, akár negatívak legyenek – befolyásoljanak, illetve hatásba tegyenek! Jó, ha meghallgatod a véleményeket és elgondolkozol rajtuk, mert lehet, hogy iránymutatásul szolgálnak majd, de te úgy éld a saját életedet, ahogy a belső sugallatod irányítja.

 

http://fc05.deviantart.net/

 

Ne gyárts buta elméleteket mások pillanatnyi viselkedéséből és kimondott véleményéből, hisz abból csakis téves következtetéseket vonhatsz le. Majd ezek alapján a napodat, hetedet, hónapodat, végül az egész életedet úgy éled le, hogy sértődékeny leszel, illetve haragszol másokra, majd a világra – alaptalanul.

 

Ha valamit szeretnél az életedbe bevonzani, sose görcsösen tedd! Javasolják a spirituális körökben, hogy programozz. Tény, ami tény, a programozás jó dolog, de ennek is, mint minden más dolognak, két vagy több oldala van. Például, ha te kocsit szeretnél, minden nap rákoncentrálsz, elképzeled, hogyan néz ki, milyen érzés benne ülni és vezetni. Majd mikor kiélvezted a pillanatot (mert ez nem tarthat 1-2 percnél tovább!), ezt az érzést szíved teljes odaadásával elengeded. A programozás legfontosabb lépése ez! El kell engedned, hogy az Univerzum megismerje a vágyadat, majd úgy alakítsa ki a sorsutadat, hogy ez megvalósuljon. De itt álljunk meg egy pillanatra!

 

Tegyük fel, hogy a te sorsodban nincs is benne a vágyaid autója. Így hiába programozod azt éveken át, nem fog teljesülni. Gondold végig! Éveket vesztegetsz el, míg– jó esetben – rájössz, hogy az egész felesleges volt. De akkor mit tegyünk? Hol rontottuk el? Rögtön a legelején! Ne vágyainknak megfelelő dolgot programozzunk, inkább a célt, ami lelkünkből fakad. Az embert érzelmei és gondolatai, azaz az egója irányítja, s a külvilágot figyelve azt veszi csak észre, hogy amiből hiány van az életében, s ami hiányzik, arra vágyni fog. Például: „nincs állásom”, „keveset keresek”, „nincs autóm”, „nincs lakásom”, „nincs párom”, „nincs gyerekem” stb.

 

http://5thdimensionalhealing.com/

 

De miért a hiányt nézzük? Lássuk meg azt is, hogy mink van, és hogy azt hogyan értük el… és legyünk hálásak érte! Igen, az ember mindig többre és többre vágyik; de mi legyünk mások, s vegyük észre, hogy mennyi minden ajándék van körülöttünk és figyeljünk és vigyázzunk azokra! Ezáltal már kivettünk az egónk kezéből egy aduászt.

 

Fontos, hogy észrevegyük: a Sors nem véletlenül „játszik” velünk! Gondoljuk végig, mik azok a dolgok, amiket eddig még nem tudtunk magunkban legyőzni, mi az, amin már túl kellene lépnünk, akár lemondással, megértéssel, elfogadással vagy éppen szeretettel. De az is lehet, hogy valamit még nem értük el, ami pedig alapfeltétele a vágyott dolognak. Minderre a legtöbb esetben sem barát, sem családtag nem fog rávezetni. Ők csak azt látják, hogy te nem haladsz, míg a többiek igen, s ezt szóvá is teszik. S ezzel csak azt érik el – ha nem tanulnál a fentebb leírtakból –, hogy még mélyebbre süllyedsz az aggodalmadban, ezáltal még görcsösebben fogsz akarni, programozni dolgokat, így erősödik benned a vágy, azaz az egó.

 

És itt térek vissza mondandóm legelejére. Nem szabad hagyni, hogy mások véleménye hatásba tegyen! Javasolt magadba fordulni, elgondolkodni azon, hogy hogyan lehetne a fennálló helyzetet jobbá tenni, de nem szabad aggodalomba süllyedve görcsösen akarni. Vegyünk mély levegőt és lépjünk tovább, bensőnkben és Sorsunkban bízva!

Hiszem, hogy amit meg kell kapnunk, úgy is megkapjuk, s amit el kell érnünk, úgy is elérjük. S ezt könnyebben elérhetjük úgy, ha hallgatunk bensőnk szavára, ami rávezet bennünket a sorsunk valódi útjára. Ezáltal gördülékenyebben veszünk majd minden akadályt, hiszen tudjuk, hogy amit megérdemlünk, a miénk lesz, bár lehet, hogy nem éppen másnap, lehet, hogy küzdenünk, szenvednünk kell érte! De megéri.

 

A Sors mindig tudja, hogy ki mire képes és mi az, amit megérdemel.

 

Béres Andrea

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..