Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vajon a 2017-es év elhozza a várva várt ember-idegen kapcsolatfelvételt?

A 2016-os esztendő nem egy olyan árulkodó jelet vonultatott fel, amely szerint egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy végre sikerül a nagy nyilvánosság előtt is bebizonyítani, hogy a fejlett értelemmel bíró földön kívüli lények léteznek, s nem vagyunk egyedül e ridegnek és élettelennek tűnő univerzumban.

 

4

Kép forrása: http://www.ancient-code.com/

 

Már csak idő kérdése és hivatalosan is bizonyítást nyerhet, amiről az eltérített személyek, valamint a kontaktok és az ufó-kutatók régóta beszélnek, nevezetesen, hogy ősidők óta idegen lények látogatják rendszeresen a Föld bolygónkat.

Nos, a számos űrszonda és a marsi kutató járművek előbb-utóbb beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

 

A 2016-os évben a tudósoknak több olyan jelet is sikerült elcsípniük az űrből, melyeket talán intelligens idegenek küldtek.  Ezek a jelek természetesen viták tárgyát képezik, s még nem perdöntőek, de az esélyeink továbbra is megvannak a földönkívüliek létének bizonyítására.

 

egomentesito-2017-02-11

 

Dr. Simon Foster, az Imperial College London fizikus szerint:

 

„A múltban amikor már azt hittük, hogy felfedeztük az idegen létformákat, akkor a pulzároknak nevezett csillagokra bukkantunk rá. Szinte semmit sem ismerünk, így amikor valami olyasfélével találjuk szembe magunkat, amit nem ismerünk, vagy nem passzol bele a jelenlegi felfogásunkba, akkor nagyon könnyű kijelenteni, hogy idegenek lehetnek tekintettel arra, hogy nagyrészük eddig fel nem fedezett jelenség.”

Ugyanakkor a tudós hozzáteszi: „Elkerülhetetlenül küszöbön áll az áttörés.”

 

A tudósok szerint a Jupiter és a Szaturnusz nagyszerű kutatási terep. Vannak olyan szondáink a Jupiter és a Szaturnusz körül, amelyek azzal az optimizmussal töltenek el néhány tudóst, hogy 2017-es év végül mégis csak megajándékoz bennünket egy másik égitesten beazonosítható élet felfedezésével.

 

Dr. Foster szerint a Cassini űrszonda a legesélyesebb a Szaturnusz körül arra nézve, hogy idén szeptemberben valami „megdöbbentő” felfedezést tegyen. A fizikus szerint a bolygó hatodik legnagyobb holdjának, az Enceladus-nak a fagyott világa tartogathatja hőn áhított vágyunk beteljesülését.

 

E mellett van más esélyes is a földön kívüli létformák tekintetében. A Proxima Centauri körül keringő, a Földtől mintegy 4 fényévnyi távolságban található, újonnan felfedezett bolygó a másik olyan hely, ahol valószínűleg létezik földönkívüli életforma.

 

napvallas-honlapja

 

Phillip Lubin professzor, aki a Kaliforniai Egyetemen dolgozik, kijelentette, hogy roppant izgalmas dolog lenne a Proxima Centauri körüli bolygó felfedezése, mivel az meggyorsítaná a szomszédos csillagrendszerbe történő látogatás ügyét. Idén a csillagászok óriásteleszkópokat állítanak rá a Proxima b-re és annak napjára abban a reményben, hogy idegen életformát találhatnak. Várjuk a fejleményeket.

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..