Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vajon a „411 eltűnt” című könyv fényt deríthet a rejtélyes és megmagyarázhatatlan eltűnésekre?

Valamiféle ördögi és ismeretlen dolog ólálkodik az USA nemzeti parkjainak az erdőiben. Kik vagy mik állhatnak több ezer ember eltűnésének hátterében? Egy, az Egyesült Államok és Kanada lakatlan vidékeit bebarangoló ember esetleg választ adhat arra a kérdésre, hogy mi okozhatta az emberek nyom nélküli eltűnését. A válasz pedig roppant nyugtalanító és sokkoló.

 

Yosemite Nemzeti Park

Yosemite Nemzeti Park

 

David Paulides nyugalmazott rendőrtiszt, írta a 411 eltűnt című könyvet. Művében átfogó képet fest számos eltűnt személy szokatlan esetéről, amely félrevezette a hatóságokat és a rokoni kört is.

Sok olvasó szerint ez a legfelkavaróbb könyv, amit valaha forgattak. Nem lehet letenni vagy elfeledni.

 

Valaki ezt írja: „A könyvben elsősorban nem az örökre eltűnt emberekről szóló történetek a hátborzongatóak – végül is nap mint nap szoktam írni és olvasni eltűnt emberekről –, hanem az, hogy olyan emberekről, és főként gyermekekről olvastam, akik előbb eltűntek, majd olyan helyről kerültek elő, ahol egyáltalán nem is lehettek.”

 

Paulides olyan emberek rejtélye ügyének eredt a nyomába, akik évekkel ezelőtt tűntek el, majd pedig egy hatalmas adatbázist hozott létre. Kutatásainak eredményei félelmetesek.

 

„Négy évvel ezelőtt egy nemzeti parkba vezetett egy másik kutatásom és megszálltam egy szobában a park mellett. Az egyik éjszaka kopogtattak az ajtómon. Két parkőr azt állította, hogy olyan információ birtokában vannak, amiről hallanom kell.

Elmesélték, hogy több parkban is dolgoztak már életük során és számos elveszett személy felkutatásában és megmentésében vettek már részt.

Elmagyarázták, hogy véleményük szerint túlságosan sokan tűntek már el és a parkszolgálat nem folytat utólagos nyomozást, nem nyomoz az eltűnt személyek után és a jelek szerint nincs tisztában az eltűnések hátterében álló dolgokkal sem. Ez az esemény indította el azt a projektet, amin jelenleg is dolgozom: www.canammmissing.com

Három könyvet írtam (411 eltűnt) a csoportom által folytatott kutatásról és a Nemzeti Park Szolgálatával, illetve más intézményekkel szemben benyújtott több tucat kérelmet iktattam, amely az információs szabadságról szóló törvényre hivatkozik. Ezek közül a legismertebb az, amelyben a Nemzeti Park Szolgálattól a rendszerükben tárolt, elveszett személyekre vonatkozó statisztikákat és dokumentációkat kérvényezem.

 

4.2

 

Először a Yosemite Nemzeti Park adatait kértem le. Azt mondták nekünk, hogy nem folytatnak nyomozást elveszett személyek után, nincs névlistájuk, adatuk vagy olyan számkimutatásuk, amely meg tudná mutatni, hogy hányan nem kerültek még elő. Mély döbbenettel olvastuk ezt a kijelentést.

A Nemzeti Park Szolgálata lényegében ugyanezzel a megállapítással állt elő az egész rendszerükre vonatkozóan, 183 helyszínnel.” – fejti ki David Paulides.

 

Paulides nem állt elő saját arra vonatkozó elmélettel, hogy mi állhat e vészjósló eltűnések hátterében, azonban nincs hiány spekulációkból, melyekben többek között a jeti, az idegenek és a természetfeletti erők tehetők felelőssé az eltűnésekért.

Az őslakos amerikai törzsek körében sok történet kering az erőd mélyén bujkáló hatalmas méretű szörnyekről.

 

Azt beszélik, hogy valamiféle lény tehető felelőssé a nők és a gyermekek elrablásáért.

 

A jeti legenda széles körben elterjedt az indiánok között.

 

Néhány, a bennszülöttek körében keringő történetben a jetinek csekélyebb természetfeletti ereje van és képes láthatatlanná válni, viszont mindig fizikai lényként tekintenek rá, nem pedig szellemként vagy lélekként. De vajon ki vonható felelősségre?  A jeti vagy valaki más?

 

Az igazság az, hogy nem tudjuk, ki állhat az eltűnések hátterében, viszont Paulides a maga nagyon meggyőző módján olyan érveket sorakoztat fel, illetve ebben a félelmetes könyvében olyan dolgok olvashatók, amelyek révén könnyen megérthetjük, hogy valami rejtőzködő és ragadozó lény ólálkodik az USA rengetegeiben és a nemzeti parkjaiban.

Ezt a vérfagyasztó könyvet nem kéne félvállról venni. A témája életbevágóan fontos, az emberek tényleg nyom nélkül tűntek el és valami vagy valaki felelős az eltűnésükért.

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/puzzling-unexplained-disappearances-in-our-national-parks-can-missing-411-shed-more-light-on-the-story/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=messagetoeaglecom_weekly_round_up_sep_14_sep_20_2015

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Boldog napot!

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..