Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vajon a kutyák és a macskák látják a szellemeket? A tudomány megerősíti, hogy képesek olyan frekvenciákat érzékelni, melyeket mi nem

fNemrégiben arra lettem figyelmes, hogy még a fő áramlatú tudomány is elismeri, hogy a macskák, a kutyák és más állatok képesek olyan frekvenciákat érzékelni, melyeket az emberek nem tudnak.

 

Miután egy kicsit utána olvastam, ennek tudományosan másként van értelme, mint spirituálisan. Ez valójában egyszerű: a tudományos magyarázat az, hogy a kutyák és a macskák képesek az UV fényt és egyéb más sugarakat érzékelni, melyek észlelésére az emberi retina alkalmatlan.

 

Korábban azt hitték, hogy minden emlősnek az emberéhez hasonló a szeme, vagyis nem képes az UV-sugárzás érzékelésére, azonban a tudományos bizonyítékok arról tanúskodnak, hogy az emlősök képesek erre.

 

 

A City University London (UK) biológusai néhány évvel ezelőtt készítettek egy olyan tanulmányt, amely bizonyítja, hogy a fajok között van különbség a látás tekintetében.

 

Pet doktor szerint:

 

„Érezte valaha, hogy a kutyája vagy a macskája képes olyan dolgot látni, amit Ön nem? Nos, lehet, hogy igaza van egy új tanulmány szerint. A macskákról, a kutyákról és más emlősökről azt gondoljuk, hogy látják az ultraviola fényt, amely egy egészen más világot tár fel, mint amit mi érzékelünk – magyarázza a tanulmány.

 

Az UV-fény egy, a vöröstől az ibolyáig terjedő látható fény feletti tartományban található hullám.

Az emberi szemlencse megakadályozza, hogy az UV elérje a retinát. Korábban úgy vélték, hogy a legtöbb emlősnek az emberéhez hasonló szemlencséi vannak.

 

A tudósok halott emlősök szemlencséit vizsgálták – többek között macskákét, kutyákét, majmokét, pandákét, sündisznókét és menyétekét. Miközben azt vizsgálták, hogy mennyi fény jut át a lencséken és éri el a retinát, arra a következtetésre jutottak, hogy néhány emlős valóban képes látni az UV-t, amelyekről korábban ezt nem gondolták.”

 

Mindazonáltal, úgy vélem, hogy több van ebben a jelenségben, ami minket a metafizika birodalmába repít.

 

A kishúgom és én már átéltünk olyan esetet, amikor a cicáink láttak valamit, ami nem volt ott. A levegőbe kalimpáltak a mancsaikkal, nyávogtak, fújtak és nagy zaj csaptak olyan dolog miatt, amit mi nem érzékeltünk.

 

 

A legdurvább dolog éppen a nagyapám eltávozása után történt. A Double Stuff nevű macskánk a levegőt püfölte, nagyon erősen nyávogott és valami után vadászatot folytatott a szobában, megpróbált felugrani a levegőbe és ezt a mennyezeten lévő dolgot szemlélte.

 

Majdnem olyan volt, mintha valamiféle szellem vagy entitás lebegett volna a mennyezeten, s csakis a macska látta volna.

 

Nem volt más UV-fény a szobámban, amikor a macska így viselkedett. Vajon akkortájt miért csak a macska próbált meg láthatatlan dolgokat üldözni?

 

Majd néhány héttel ezelőtt a húgom „árnyalakokat” érzékelt, ami egy olyan jelenség, melyről gyakran számolnak be az alvás közben lebénuló emberek.

 

Mialatt ő ezeket az árnyakat éjjel látta a ház körül (ha feltételezzük, hogy nem illúzió), a macska furcsán kezdett el viselkedni és megrémült. Nyávogott, fújtatott, ugyanazokat a dolgokat művelte, mint korábban, viszont nem érdeklődve és elképedve, hanem megrémülve.

 

Éreztél már olyat, hogy más lények vannak körülötted, éppen úgy, ahogyan a számunkra láthatatlan ultraibolya sugarak, melyeknek csak bizonyos állatok – talán ők is ritkán – vannak tudatában? Én bizonyosan a saját tapasztalatból merítek.

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.wakingtimes.com/2017/08/06/can-cats-dogs-see-spirits-science-confirms-can-see-frequencies-cant/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..