Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vajon egy földönkívüli látható a Curiosity Rover által készített egyik NASA fotón? Gyík, vagy rágcsáló, vagy szikla? (videó+cikk)

A Curiosity Rover által készített NASA fotón egy olyan teremtmény található, aminek úgy tűnik, hogy feje és farka és négy lába, van. A különös lény fotóját egy japán tudós vette észre és Scott C. Waring, az UFO Sightings Daily oldal szerzője tette közzé.

 

 

Ezt a furcsa lényt márciusban fedezte fel egy japán ember a Marson. Nem ez az első olyan állat a NASA fotókon, amelyet felfedeztek. Ez csupán egyike a különös lények hosszú sorának. Ne felejtsük el a legutóbbit, amely nagyon hasonlított egy mókushoz. Nos, úgy tűnik, ez egy rágcsálóra hasonlít, vagy talán egy gyík lehet.

 

Mivel a Marson kis mennyiségben jelen van a víz, lehetséges efféle sivatagi állatokat látni vándorlásuk közben… bár nagyon ritkán megfigyelhetők. Viszont, mi lenne, ha a NASA a Roverben található, apró, nagyon alacsony hőmérsékletű kamrákból állatokat eresztene a Mars felszínére, hogy teszteket végezzen?

Vedd szemügyre a NASA fotókat te magad és oszd meg velünk kommentként, hogy mit gondolsz róluk, kérlek. (http://beforeitsnews.com)

 

 

forrás: http://beforeitsnews.com

NASA Source:http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/00193/mcam/0193MR1024018000E1_DXXX.jpg

Japanese Source: http://www.yukawanet.com/archives/4409876.html

 

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..