Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vajon Nostradamus próféciája a CERN-re vonatkozik? Vajon a Nagy Hadronütköztető egy másik dimenzióba nyit átjárót?

Nostradamus 9 centúriájának 44 verse, amely Genfet és a Szaturnuszt említi, vajon egy, a CERN-re, a Nagy Hadronütköztető gépezetére vonatkozó prófécia?  Egyáltalán, mi folyik a CERN-ben?

 

 

A tudósok olyan veszélyes erőkkel packáznak, melyeket egyszerűen nem fognak fel?

Egyelőre nem sok információ szivárgott ki a föld alól – sajnálatos módon.

 

Az LHC, vagyis a Nagy Hadronütköztető az egyik leggigantikusabb, ugyanakkor pedig a legvitatottabb 10 milliárd dolláros gépezet, amely sajnos megborzongtat minket. 100 méterrel a földfelszín alatt helyezkedik el, 27 kilométer hosszú, óriási, kör alakú alagút Franciaország és Svájc területe alatt.

(Bővebb infó a CERN-ről itt: https://hu.wikipedia.org/wiki/CERN)

 

Itt helyeztek el 9300-at a valaha készített legnagyobb mágnesekből, valamint a legkifinomultabb elektronikai műszerekkel dolgoznak.

Itt helyeztek el 9300-at a valaha készített legnagyobb mágnesekből, valamint a legkifinomultabb elektronikai műszerekkel dolgoznak.

 

Újabb hibáról és két másik vákuumszivárgásról értesültünk 2009-ben! Korunk legfejlettebb tudományos műszereit helyezték itt üzembe, több mint 10 000 tudós dolgozik a projekten, mégis vannak hibák.

Újabb hibáról és két másik vákuumszivárgásról értesültünk 2009-ben! Korunk legfejlettebb tudományos műszereit helyezték itt üzembe, több mint 10 000 tudós dolgozik a projekten, mégis vannak hibák.

 

Mindenkinek tudatosítania kellene, hogy az LHC egy gép, ahol a forró és az extrém alacsony hőmérséklet összetalálkozik. Néhány fontos ténnyel összevetve, könnyen képet alkothatunk arról, hogy mi is folyik odalent.

A világon a Déli-sarkon mért leghidegebb hőmérséklet -117 Celsius fok volt, míg a valaha mért leghidegebb hőmérséklet a Földön a Vosztok Antarktisz Állomáson -128 Celsius fok volt!

Így mondhatjuk, hogy a Déli-sark bolygónk egyik leghidegebb helye.

 

Mint tudjuk, Napunk a legmelegebb (20 millió Celsius fokkal) a naprendszerben, ámde a Nagy Hadronütköztető, a világ legnagyobb részecskegyorsítója, a galaxis egyik leghidegebb helye, mivel itt -271 Celsius fokot is mértek. Ugyanakkor egyike a legforróbb helyeknek az univerzumban, mivel ott 10 milliárd Celsius fokot is mértek már.

 

Eleinte több hibát is elkövettek: a CERN – ami az európai nukleáris kutatásokkal foglalkozó szervezet – nevének rövidítése, szándékosan részecskéket ütköztet egymással elképesztően nagy sebességgel.

 

Pár kutató azzal állt elő, hogy a kísérletezgetések akár egy fekete lyukat is nyithatnak, akár az egész világot elpusztíthatják, vagy akár kitárhatnak egy másik világba vezető átjárót.

 

5.3

 

videó: CERN – September 2015 – opening the portal

https://www.youtube.com/watch?v=N9PNdijDJCw

A kapu megnyitása 2015 szeptembere

 

Másfelől, több tudós a világ minden tájáról ebben a legnagyobb föld alatti laboratóriumban dolgozik, ahol az LHC is működik. Ők az ütköztető adatai alapján próbálják tanulmányozni és megfejteni az világegyetem rejtélyét.

 

Tudni akarják: „Miért van a részecskéknek tömegük?”; „Mi a világegyetemben található sötét anyag lényege?”; „Milyen állapotban volt az anyag közvetlenül az Ősrobbanás után?”

 

Egy nemrégiben kiadott sajtóközlemény szerint:

 

„Miként minden új energiahatárt vizsgáló gépezet esetében, úgy az LHC kezelőinek is nap mint nap számos kihívással kell szembenézniük. A Run 2 elindításától kezdve, fokozatosan növeltük az LHC két részecskenyalábjának intenzitását, amelyek ellenkező irányban haladnak a 27 kilométeres gyűrűben majdnem fénysebességgel. Az LHC rekord magas energián működtetett minden egyes nyalábot, amelyek 100 milliárd protont 476 nyalábban tartalmaztak, s minden ötvenedik nanoszekundumban ütköztek. A következő napokban az intenzitást egy új 25 nanomásodperces gyakoriságra fogjuk növelni. A kora szeptemberi tervezett technikai leállás után a csapatok a nyalábok számát növelni tudják a célig, amely több 2000 nyalábot jelent sugaranként 2015 végére.”

 

„A hardware üzembe helyezési szakaszban megtanultuk gondosan kezelni a mágnesekben tárolódó nagy energiát. Most a sugár beüzemelésével fokozatosan haladva kell megtanulnunk, hogyan tudjuk eltárolni és kezelni a sugárnyalábot.” – mondta a Frédéric Bordry, a Részsecskegyorsítók és a Technológia Igazgatója. – „2015-ös célunk elérni az LHC 13TeV-os nominális teljesítményét azért, hogy 2016 és 2018 között kiaknázhassuk a benne rejtő lehetőséget.”

 

Teljes kapacitáson a Nagy Hadronütköztető másodpercenként egy milliárdszor ütközteti össze a protonokat.

 

Stephen Hawking szerint, az LHC talán képes lehet egy olyan fekete lyukat képezni, amely beszippantja a világunkat és az egész világegyetemet lerombolhatja.

 

Tehát akkor pontosan mit is akarnak elérni ezzel a kutatók?

 

S példának okáért, a CERN logója miért foglalja magában a 666 szimbólumot, vagy az talán a 999-es?

 

Tisztában vagyunk-e igazából azzal, hogy mi folyik a CERN-ben vagy ez egy titkos küldetés?

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/articles1/colliderquestions.php#.VdhPfvntmko

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..