Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vajon ősi idegenek hagyták hátra a vitatott 300 millió éves csavart?

Planétákon számos olyan figyelemre érdemes, ugyanakkor besorolhatatlan régészeti lelettel találkozhatunk, amelyek a vaskalapos tudomány szerint egyszerűen nem is létezhetnének. Így van ez azzal a 300 millió éves csavarral is, amit egy sziklába ágyazódva találtak. Ez ismét egy ékes példája azoknak a heves vitákra okot adó tárgyaknak, amelyekkel a modern tudomány nem tud mit kezdeni.

 

1.3

 

1996. október 7-én egy kutatócsoport épp a MAI-Kosmopoisk-i expedíción vett részt, amely egy olyan égitest darabjaira bukkant, amely Kaluga vidékén, Nyugat-Oroszországban zuhant le.

 

Arra azonban nem számítottak a felfedezők, hogy egy olyan tárgyat fognak találni, ami ez idáig megmagyarázhatatlan talánynak számít.

 

Amikor Dmitry Kurkova, a kövület felfedezője, megszabadította a piszoktól a tárgyat, akkor egy sziklába ágyazódott csavart látott.

 

A csavar, melynek tisztán látható volt a feje és a menete, három centiméteres lehetett, míg átmérője három millimétert tett ki.

 

A tudósok eleinte azt hitték, hogy a csavar egy mezőgazdasági gépből való, s csak a további vizsgálatok derítettek fényt arra, hogy a csavar szilárdan rögzült a sziklában.

 

A Röntgen-sugaras vizsgálatok szintén kizárta annak a lehetőségét, hogy egy megkövesedett tengerililiom törzse lehessen, mivel mérete meghaladja ezeknek a tengeri állatfajoknak a méretét.

 

A geológusok becslés szerint a kőzet kora 300-320 millió évre tehető.

 

1.1

 

Vajon kik hagyták hátra ezt a tárgyat a Földön? Ez a földön kívüli tárgy egy olyan ismeretlen ősi kultúrából való, amely sokkalta fejlettebb volt a miénknél?

 

300 millió évvel ezelőtt az első szárazföldi állatoknak még dinoszaurusszá kellett fejlődniük. akkoriban még nem léteztek emberek a bolygónkon. Akkor hogyan kerülhetett ez a tárgy egy 300 millió éves sziklába? Vajon ezt a csavart a Földre látogató őskori földönkívüliek hagyták hátra?

 

A felfedezést számos orosz tudományos intézet tanulmányozta behatóan: geológusok, fizikusok, paleontológusok, mineralógusok egyaránt, s igazolták, hogy a csavar még az előtt az üledékben volt, mielőtt a szikla magába foglalta volna. A tárgyat vizsgáló valamennyi szakember meg van győződve arról, hogy a csavar egy mesterséges konstrukció és nem természetes folyamatokat eredménye.

 

1.2

 

Nem ez volt az első eset, amikor több millió éves tárgyak kerületek elő. Korábban is láttunk már számos olyan leletet, amelyek határozottan ellentmondanak az evolucionista forgatókönyvnek.

 

1889-ben Idaho délnyugati részén dolgozó munkások fedezték fel a Nampa szobrocskát, mely nem más, mint egy agyagból szakértelemmel megformázott műtárgy, ami évek óta zavarba hozza a tudósokat.

 

1885-ben az ausztriai Vocklabruck-i Isador Braun öntödéjében egy vaskohász egy kis kocka alakú vasdarabot talált egy széntömbbe ágyazva, melynek kora a megközelítőleg 65,5-2,6 millió évvel ezelőtti harmadkorra nyúlik vissza.

 

1851-ben egy szőlőinda formájú finom ezüsttel díszített ezüst-cink vázára emlékeztető tárgyat fedeztek fel 15 láb mélyen a szilárd üledékes kőzetben. Ez a váza a kőzet kora szerint, amiben megtalálták, feltehetően több millió évre nyúlik vissza.

 

Egy több ezer éves rendkívül összetett, ismeretlen eredetű tárgyat úgyszintén felfedeztek Romániában.

 

Egy roppant különös 300 millió éves alumínium szerkezet látott napvilágot Vlagyivosztokban, Oroszországban. Valójában rengeteg olyan értelmezhetetlen felfedezés létezik, amely kétségtelenül aláássa a modern tudomány legtöbb doktrínáját.

 

A Kaluga vidékén talált csavar egy újabb fejtörést okozó ismeretlen eredetű tárgy, amit nem lehet megmagyarázni a modern tudomány segítségével.

 

Nyilvánvaló, hogy valakik már évmilliókkal ezelőtt poroszkáltak itt a Földön, ugyanakkor az bizonyosnak tűnik, hogy ezek a lények nem emberek voltak.

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/300millionyearoldscrew.php#.Vazm_fntmko

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..